See materjal on kokku pandud MM raamatute ja saadete pÔhjal, kus rÀÀgitakse Anti-Bug puhastusest vÔi sellega seotud komponentidest.
Miks ĂŒldse see teema? Mis selles erilist on? Nt kui teha mistahes (MM) puhastusi/dieete, siis on lĂ€bivaks teemaks - oi, juba ootan et ma saaks sĂŒĂŒa seda ja toda ja kolmandat. Et teiste puhastustega "peab end rohkem kokku vĂ”tma", et suuta vastu pidada ja ahvatlusi taluda. Selle puhastusega on kĂ”vasti lihtsam - kĂ”ik tervendavad toidud on kohe menĂŒĂŒs, ei pea tegema ei toortoidu vĂ€ljakutset, jĂ€lgima kindlat paika pandud menĂŒĂŒd vĂ”i sööma kogu aeg (enamus aega) ĂŒhte toiduainet (nt kartuli vĂ”i banaani mono) ja lihtsalt "vastu pidama" vaid on praktiliselt "vabakava". Et kui piirangud ei sobi, siis see stiil on mĂ”nus.
Kui mitmeid kuid juba teha seda stiili, laadida korralikult tĂ€is oma mineraalide- ja glĂŒkoosivarud, siis ei kutsu ka tavamaailma ahvatlused (vanaema kohupiimakook, sÔÔrikud, kartulikrĂ”psud, pizza, koogid, jÀÀtis, burgerid, Ă€mma ĂŒle suguvĂ”sa kuulus pasteet jms), aga vĂ”tme kĂŒsimus on just, et anda kehale mineraalide- ja glĂŒkoosi kĂŒtust, mida keha kasutada saab.
Erilist rÔÔmu teevad ka erinevate negatiivsete tervisesĂŒmptomite taandumised, tasakaalukam ja stabiilsem enesetunne.
•••
MM 6 raamat CLEANSE TO HEAL peatĂŒkk 15 (lk 168-173) rÀÀgib Anti-Bug'ist tĂ€psemalt.
Seda toitumist vĂ”ib teha elustiilina. Ehk siis igavesti. Ei ole ajaliselt limiteeritud piiranguid. Keha saab ideaalselt kĂ€tte kĂ”ik toitained (sest kĂ”ik tervendavaid toidud menĂŒĂŒs).
• Kui praktiseerida lĂŒhiajaliselt, siis optimaalne kestus 2-4 nĂ€dalat.
• Parim toitumise valik peale 3:6:9 taseme sĂ€ilitamiseks.
• Parim valik, kui vaevelda viiruste/bakterite (Streptokokk, vöötohatis(ed) sh. Epstein-Barr jne), autoimuunhaiguste vĂ”i taoliste sĂŒmptomite kĂ€es, gripp.
See puhastus on selleks, et vabaneda patogeenidest, mis kontrollivad su elu.
Inimesed ĂŒtlevad, aga mul pole patogeene kehas. Lihtsalt vahel on kĂ”rvetised, vĂ€ike ekseem, vĂ€simus, vĂ€ike Ă€revus jms. Need ongi patogeenid.
LÀhed lÀbi elu, elad oma elu ja siis Àkki, on probleem tervisega.
Kui on ekseem, tinnitus, vĂ€simus, kilpnÀÀrmehaigused (nt pĂ”letik, sĂ”lmed jne), siis on see EBV (Epstein-Barr viirus). KÔÔm peas, pĂ”iepĂ”letik, neerupĂ”letik, akne, ĂŒliaktiivne pĂ”is - streptokokk. MĂŒstiline seljavalu, kus valu liigub mööda jalga alla, mĂŒstiline lĂ”ualuu valu (auku hambas pole, uuringud/röntgen ei nĂ€ita ka midagi), hammaste krigistamine, kĂŒlmavill, kolmiknĂ€rvi valu - vöötohatise viirus.
Anti-Bug puhastust vÔib soovi korral kombineerida mistahes muu MM puhastusega lisaks (hommiku puhastus, raskmetallide puhastus, erinevad tervise shotid, mono jne.), seda dramaatilisemaid tulemusi on vÔimalik saavutada. VÔib vÔtta teistest puhastustest elemente, mida tahaks proovida (stiilis maksa puhastus smuuti, mingi supp vÔi salat jms.).
Sellelt toitumiselt on lihtsam hĂŒpata 3:6:9 puhastusele vĂ”i mĂ”nele muule puhastusele nagu mono puhastus.
LĂŒhidalt (tee iga pĂ€ev):
• Joo minimaalselt 500ml vĂ€rskepress sellerimahla tĂŒhjale kĂ”hule.
• Plaan B, kui ei kannata selleri mahla ĂŒldse, siis vĂ€rskepress kurgimahl.
• Plaan C, kui pole ei selleri, ega kurgimahla - ingverivesi, aloe vera vesi, sidruni- vĂ”i laimi vesi.
(PeatĂŒkk 21)
• JĂ€ta vĂ€lja probleemsed toidud (vt tasemete tabelit).
• Joo pĂ€eva peale vĂ€hemalt 1l vett (kraani/kaevu/allika/pudelivesi ja sisse vĂ€rskepress ĂŒhe sidruni/laimi mahl), et vĂ€lja loputada surnud patogeenid.
• Joo minimaalselt 500ml vĂ€rskepress sellerimahla tĂŒhjale kĂ”hule.
• Plaan B, kui ei kannata selleri mahla ĂŒldse, siis vĂ€rskepress kurgimahl.
• Plaan C, kui pole ei selleri, ega kurgimahla - ingverivesi, aloe vera vesi, sidruni- vĂ”i laimi vesi.
(PeatĂŒkk 21)
• JĂ€ta vĂ€lja probleemsed toidud (vt tasemete tabelit).
• Joo pĂ€eva peale vĂ€hemalt 1l vett (kraani/kaevu/allika/pudelivesi ja sisse vĂ€rskepress ĂŒhe sidruni/laimi mahl), et vĂ€lja loputada surnud patogeenid.
Ăra joo vett samal ajal kui sa sööd (lahjendab maohapet, seedimine ei toimu korralikult).
• Toidu kĂ”rvale joo nt kookosvett (nt see https://iherb.co/SwDdhkq3 lisaainetest vaba aurutatud pulber, haruldane turul, sest puhta koostisega), mistahes muu kookosvee puhul jĂ€lgi, et see ei oleks roosa. Roosa/punakas kookosvesi on vanaks lĂ€inud ning ei ole tervendav/hĂŒdreeriv.
PĂ€eva peale
• Joo soovi korral (toor)mahlu vĂ”i vĂŒrtsikat Ă”unamahla*, sidrunivesi (meega).
• Kui juua teed, siis see ei asenda vee joomist pĂ€eva jooksul.
• KĂ”iki soovitatud lisandeid (vitamiinid/mineraalid jne) vĂ”ib tarbida.
* VĂŒrtsikas Ă”unamahl:
• 10 Ă”una, sĂŒdamikud puhastatud ja tĂŒkeldatud (saab 3 tassi mahla)
• ¾ tl jahvatatud kaneeli
• ½ tl jahvatatud ingverit vĂ”i 1 tl peeneks riivitud vĂ€rsket ingverit
• NĂ€putĂ€is jahvatatud muskaatpĂ€hklit (soovi korral)
• ½ tl riivitud apelsini koort
• Joo soovi korral (toor)mahlu vĂ”i vĂŒrtsikat Ă”unamahla*, sidrunivesi (meega).
• Kui juua teed, siis see ei asenda vee joomist pĂ€eva jooksul.
• KĂ”iki soovitatud lisandeid (vitamiinid/mineraalid jne) vĂ”ib tarbida.
* VĂŒrtsikas Ă”unamahl:
• 10 Ă”una, sĂŒdamikud puhastatud ja tĂŒkeldatud (saab 3 tassi mahla)
• ¾ tl jahvatatud kaneeli
• ½ tl jahvatatud ingverit vĂ”i 1 tl peeneks riivitud vĂ€rsket ingverit
• NĂ€putĂ€is jahvatatud muskaatpĂ€hklit (soovi korral)
• ½ tl riivitud apelsini koort
✓Kui juua mahla kĂŒlmalt, lisa koostisained, lase 10 min tĂ”mmata ning kurna.
✓Kui juua soojalt, lase segu potis podisema, keera kuumus maha, lase 10 min tĂ”mmata ning kurna. Parim oleks vĂ€ltida mikrolaineahju.
✓VĂŒrtsikat Ă”unamahla vĂ”ib kasvĂ”i pĂ€ev otsa juua. VĂ”ib kasutada mis Ă”unu soovid, aga mitte rohelisi Ă”unu. Rohelisete Ă”untega Ă”unamahl ei tule nii maitsev.
✓Kui juua soojalt, lase segu potis podisema, keera kuumus maha, lase 10 min tĂ”mmata ning kurna. Parim oleks vĂ€ltida mikrolaineahju.
✓VĂŒrtsikat Ă”unamahla vĂ”ib kasvĂ”i pĂ€ev otsa juua. VĂ”ib kasutada mis Ă”unu soovid, aga mitte rohelisi Ă”unu. Rohelisete Ă”untega Ă”unamahl ei tule nii maitsev.
✓VĂŒrtside asemel ei tohi kasutada eeterlikke Ă”lisid. Eeterlikud Ă”lid ei ole toit ning need ei sobi seespidiseks kasutuseks, (loe tĂ€psemalt siit https://bit.ly/e-Ă”lid-pahupool).
Sellerimahla eesmÀrk.
Sellerimahla eesmÀrk.
• Aitab kiiremini vĂ€lja uhuda vanad problemaatiliste toitude jÀÀgid. Aitab tappa patogeene.
• Bakteritel ja viirustel on membraan, mis kaitseb neid. ImmunsĂŒsteemil on neid raske tappa. Juues sellerimahla, siis see lĂ”hub patogeenide membraani ja viirus/bakter on nĂ”rgestatud, et immuunsĂŒsteem saab neid tappa kiiremini.
• Sellerimahl on antiviiruslik, antibakteriaalne. Kasutad seda kui relva.
• Problemaatiliste toitude jÀÀgid ei lahku kehast kohe, kui nende söömine lĂ”petada. Nende kĂ”rvalsaaduste lahkumine kehast vĂ”tab veidi aega.
• Piimatooted nĂ€iteks hĂ”ljuvad veres ja lĂŒmfis ning kleepuvad peensoole seintele ja kogunevad piki seedetrakti ja kÀÀrsooles. Selle piimakile lahkumiseks kulub 11–13 pĂ€eva.
• Gluteeni vĂ€ljumine verest, lĂŒmfist ja soolestikust vĂ”tab umbes 9–11 pĂ€eva.
• Bakteritel ja viirustel on membraan, mis kaitseb neid. ImmunsĂŒsteemil on neid raske tappa. Juues sellerimahla, siis see lĂ”hub patogeenide membraani ja viirus/bakter on nĂ”rgestatud, et immuunsĂŒsteem saab neid tappa kiiremini.
• Sellerimahl on antiviiruslik, antibakteriaalne. Kasutad seda kui relva.
• Problemaatiliste toitude jÀÀgid ei lahku kehast kohe, kui nende söömine lĂ”petada. Nende kĂ”rvalsaaduste lahkumine kehast vĂ”tab veidi aega.
• Piimatooted nĂ€iteks hĂ”ljuvad veres ja lĂŒmfis ning kleepuvad peensoole seintele ja kogunevad piki seedetrakti ja kÀÀrsooles. Selle piimakile lahkumiseks kulub 11–13 pĂ€eva.
• Gluteeni vĂ€ljumine verest, lĂŒmfist ja soolestikust vĂ”tab umbes 9–11 pĂ€eva.
• Munadele kulub umbes 7–9 pĂ€eva.
• Piima-, gluteeni- ja munaosakeste vĂ€ljumiseks maksast lĂ€heb 90 pĂ€eva peale nende söömise lĂ”petamist. Enamike inimeste maks on erineval mÀÀral seisev ja loid. Kuna see hinnaline filter on ĂŒle kurnatud ja ĂŒle koormatud, siis vajavad need osakesed maksast vĂ€ljumiseks aega.
Tehes Anti-Bug puhastust 14 pĂ€eva (ideaalis pigem 28 pĂ€eva vĂ”i rohkem) saavad veri, lĂŒmfid ja seedesĂŒsteem uue vĂ€rske alustuse.
Raamat https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal lk 111-113.
Siin on toidud Ă€ra jaotatud tasemete kaupa. Esimene tase on kĂ”ige tĂ€htsam, eemaldada menĂŒĂŒst patogeenide kĂŒtus, et hakata tervist parandama. Milline tase valida, on enda kĂ€tes. VĂ”ib alustada mistahes tasemest, mis on mugav ja hiljem sealt edasi liikuda jĂ€rgmise tasemeni.
Probleemsete toitude loetelu.
Lihtne tabel, 15. peatĂŒkis "Patogeenide vastane puhastus".
JÀta vÀlja toiduained erinevates tasemetes:
1. tase (patogeenide kĂŒtus)
2. tase (vere paksendajad, adrenaliini vallandajad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
3. tase (vere paksendajad, adrenaliini vallandajad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
4. tase (kuivatajad, marineerijad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
• Piima-, gluteeni- ja munaosakeste vĂ€ljumiseks maksast lĂ€heb 90 pĂ€eva peale nende söömise lĂ”petamist. Enamike inimeste maks on erineval mÀÀral seisev ja loid. Kuna see hinnaline filter on ĂŒle kurnatud ja ĂŒle koormatud, siis vajavad need osakesed maksast vĂ€ljumiseks aega.
Tehes Anti-Bug puhastust 14 pĂ€eva (ideaalis pigem 28 pĂ€eva vĂ”i rohkem) saavad veri, lĂŒmfid ja seedesĂŒsteem uue vĂ€rske alustuse.
Raamat https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal lk 111-113.
Siin on toidud Ă€ra jaotatud tasemete kaupa. Esimene tase on kĂ”ige tĂ€htsam, eemaldada menĂŒĂŒst patogeenide kĂŒtus, et hakata tervist parandama. Milline tase valida, on enda kĂ€tes. VĂ”ib alustada mistahes tasemest, mis on mugav ja hiljem sealt edasi liikuda jĂ€rgmise tasemeni.
Probleemsete toitude loetelu.
Lihtne tabel, 15. peatĂŒkis "Patogeenide vastane puhastus".
JÀta vÀlja toiduained erinevates tasemetes:
1. tase (patogeenide kĂŒtus)
2. tase (vere paksendajad, adrenaliini vallandajad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
3. tase (vere paksendajad, adrenaliini vallandajad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
4. tase (kuivatajad, marineerijad)
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
5. tase
KĂ”ik ĂŒlaltoodud pluss:
Boonus
Veelgi paremate ja kiiremate tulemuste saamiseks:
Ja ka vĂ€henda vĂ”i eemaldada menĂŒĂŒst (kuivatajad, marineerijad, toksiinidega panustajad):
Probemaatiliste toitude (ajutise) vĂ€lja jĂ€tmise eesmĂ€rk. LĂŒhidalt.
• Rasvad (ka "tervislikud" rasvad ja Ă”lid). Osad toidud oma rasva koguse poolest paksendavad verd. Need toidud paksendavad verd sellisel mÀÀral, et toksiinid jÀÀvad verre hĂ”ljuma ja ei lahku mitte kunagi, kuniks me hakkame tegema puhastusi. Kui olla krooniliselt haige, kus inimene ei suuda oma lastele sĂŒĂŒa teha, autot juhtida, tööl kĂ€ia ja elab "madratsi saarel", siis selle tervise taseme jaoks on ka heade rasvade vĂ€lja jĂ€tmine
k r i i t i l i s e tĂ€htsusega. VeresĂŒsteem on see, kuidas toksiinid peaks jĂ”udma neerudesse ja seedeelundkonda, et need saaks kĂ”rvaldatud. Kui paks veri takistab sellel juhtumast, siis osad toksiinid lĂ€hevad hoopis tagasi organitesse, rasvarakkudesse, sidekoesse ja isegi luudesse, mis on teadmata info meditsiinile ja teadusele.
• Rasva sĂ”ltuvus. Meil vĂ”ivad olla toksilised raskmetallid + kogemused meie elus, mis olid vĂ€ga rasked. Need vĂ”ivad olla mĂ”lema kombinatsioon, mis teevad vĂ€ga raskeks, et murda söömishĂ€ireid/harjumusi. Adrenaliin tĂ”useb, sest me sööme palju rasvu. Me ei tunneta seda. Aga kui me sööme kĂ”rge rasvasisaldusega toite, siis vallandub adrenaliin, et vedeldada verd, ja me ei tea seda. Ja seepĂ€rast me jÀÀme sĂ”ltuvusse erinevatest maiuspaladest. Inimesed ĂŒtlevad, et see on suhkur - öeldakse - ma olin suhkrust sĂ”ltuvuses! Ei, nad ei söönud pĂ€ev otsa lusikaga suhkrut otse kausist! Nad sĂ”id hoopis suhkru ja rasva kombinatsioone - kĂŒpsiseid, kooke, sÔÔrikuid. (tĂ”lkija mĂ€rkus: nt leib vĂ”iga kuulub ka sinna alla - isegi kui leiba ei ole lisatud ekstra suhkrut, siis teravili ise on looduse poolt nö "magus maius" ja leiva kÀÀru peale veel vĂ”i on samuti sĂ”ltuvust tekitav suhkru ja rasva kombinatsioon. Sama ka pudruga. Nt kaerahelbepuder vĂ”iga/kookosĂ”liga jms. Meie igapĂ€evased "normaalsused", mida on alguses raske lĂ€bi "hammustada"). Aga rasv on selle adrenaliini nĂ”ristuse taga ja inimene toimib adrenaliini pealt. Ja see on vĂ€ga sĂ”ltuvust tekitav. Ja kui see adrenaliinisööst vaibub, siis inimesel tekib uus soov mĂ”ne rasvaga seotud kombinatsiooni jĂ€rgi. Ja siis inimene arvab, et tal on suhkrusĂ”ltuvus, aga tegelikult ei ole, tal on rasva tĂ”usust veres adrenaliinisĂ”ltuvus.
• Kehas olevad rasva “hoiukastid” kipuvad kinni hoidma vĂ€ga mĂŒrgist materjali nagu vana adrenaliin, viirusjÀÀtmed ja mĂŒrgised raskmetallid.
• MĂ”ned toidud (nt kohv, sool, sushi [sushi ÀÀdika sisaldus ja soja kastmega söömine]) kuivatavad keha (aju, verd, elundeid jms), mis paksendab verd ning see annab oma panuse rĂ€pase vere sĂŒndroomile (http://bit.ly/BookDepository-Liver-Rescue ptk 10)
> RĂ€pase vere sĂŒndroom. Lihtsustatult on see inimeste tunne/arvamus, kus tituleeritakse oma tervisehĂ€dade pĂ”hjuseks halvad geenid, tegelikult on aga need toksiinid veres, mis ei vĂ€lju, ladestuvad kudedesse, lisaks krooniline veepuudus, seiskunud (ingl.k stagnant) maks.
• Keha kuivatajad takistavad toitainetel/glĂŒkoosil jĂ”udmast ajju.
• Eemaldades toidud kĂ”igist nendest kategooriatest – vere paksendajad, kuivatajad, toksiinidega panustajad ja patogeenide toidud – saab keha Ă”rnalt hakata lahti laskma. Ja kuna teatud toksiinid ise toidavad viirusi ja bakterid, siis saab vabaneda veel ĂŒhest nende patogeenide kĂŒtuseallikast, puhastades toksiine. Eemaldades mĂ”lemad, nii osad toiduained kui ka toksiinid, mis toidavad patogeene, ongi tegemist Anti-Bug (patogeenidest) puhastusega. (patogeenidest puhastavad ka teised MM puhastuse stiilid).
Patogeenid (tÀpsemalt patogeenide surnud osad) vÀljuvad kehast:
• peamiselt vĂ€ljaheidetega (uriin ja fekaalid);
vÀhemal mÀÀral ka
• magades silma vĂ€lisnurgast pisaratega (ei ole nutt)
• silmast rĂ€hmaga
• nina kaudu tatiga
vÀga harva ka
• kĂ”rvast
NB! Patogeenid ei vÀlju higistades!
• Kui Ă€ra jĂ€tta toitudest patogeenide kĂŒtused, siis ei garanteeri see kohest muutust, kui menĂŒĂŒs on ikkagi palju rasvu, vĂ€he puuvilju, köögivilju vĂ”i rohelisi lehelisi jms., et toita oma keha tervendavate ainetega.
• Kui sul on negatiivsed assotsatsioonid oma menĂŒĂŒst toiduainete vĂ€lja jĂ€tmises (sh allergiatestid, "mÔÔdukuse" lĂ”ks), siis pea meeles, need olid inimeste tehtud dieedide programmid. Mistahes dieetide/toitumiskavade koostajad on teadmatuses, mis pĂ”hjustab autoimmuunhaigusi, kroonilist vĂ€simust jms. ja kuidas toit selles rolli mĂ€ngib. Me siin ei mĂ€ngi arvamismĂ€nge.
• Siinpuhul on oluline ka mĂ”tlemine, asi pole selles, et ei tohi sĂŒĂŒa teatud toiduaineid, peab ise valima, mida su vaba tahe soovib sĂŒĂŒa, on see pizza, kasvĂ”i neli pĂ€eva jĂ€rjest (sest AW tegi 4ja pĂ€evase Anti-Bug live-de seeria, sellest tuleb see nĂ€ide, all lingid nendele saadetele). AW ei ĂŒtle, mida sina tegema pead. Sina vĂ”id teha mida iganes sa soovid. Aga ta loodab, et sa valid, et sa ei söö neid toiduaineid, mis toidavad patogeene, kui tunned, et sa vĂ”iks olla sellest huvitatud. Vabalt vĂ”ib ka vaadata saateid ja uurida, isegi kui sĂŒĂŒa midagi muud meelepĂ€rast, info uurimine on samamoodi tĂ€htis. AW selgitab, "ei, ma pole toidupolitsei, vaid hoopis patogeenide politsei" đ (see on siis selle mĂ”ttega, et inimesed tituleerivad talle "silte" kĂŒlge, kuigi tema missioon on just anda inimestele kĂ€tte teadmised, kuidas kroonilisi haigusi tervendada, kui kuskilt mujalt enam abi ei saa).
Ise saab valida, milliseid toite sĂŒĂŒa, kas toite, mis tervendavad vĂ”i mis ei tervenda. Elu muutub, inimene saab oma vĂ”imu/kontrolli tervise ĂŒle tagasi.
Miks sool vÀlja jÀtta?
TavapÀrane normaalsus - suur (igapÀevane, praktiliselt igas toidus) soola tarbimine.
Kuidas sool* meie kehas kÀitub?
*Toidule lisatavad soolad nagu lauasool, Himaalaja sool, meresool, keldisool, must sool, kalamata sool, jodeeritud sool jne, mitte looduslikult viljades esinevatest sooladest. Neis puudub "elu", mis aga nÀiteks on selleri mahla naatriumi kobarsoolades.
Meile on rÀÀgitud, et kvaliteetsoolad (nagu Himaalaja sool, meresool jne) on tervislikud ja kasulikud, seal on kĂŒll rohkem mineraale, kuid kahjuks omavad need ikkagi vĂ”imet takistada kehal toksiine vĂ€ljutada.
Kui vahel lisada toidule tĂŒkike Himaalaja soola vĂ”i mĂ”nda muud taolist kvaliteetsoola, polegi nii suur probleem, kui tavaline lauasool töödeldud toitudes (restoranid, poed, eined sĂ”prade pool).
(MM ise on maininud laivis The Mental Health Misconception , et ta lisab soola toidule umbes iga 2 nÀdala tagant).
Mida sool teeb?
Sool sĂ€ilitab kehas toksiine ja mĂŒrke; see hoiab kinni ja kontsentreerib need meie elundikoesse, surudes kriitiliselt vajalikku vett elunditest eemale ja samal ajal vee puudus kehas suureneb. Veega varustatus on vaid piirkondades, mis ei ole meile kasulikud.
• Kui meil on selline soola tarbimisest pĂ”hjustatud veepuudus, on praktiliselt vĂ”imatu puhastuda. Ja sellise igapĂ€evase soola tarbimise tĂ”ttu on inimesed kroonilises veepuuduses aastakĂŒmneid.
• Pikaajaline soola tarbimine kĂ€itub kehas kui organite marineerija.
• Sool hĂ€irib immuunsĂŒsteemi tööd eemaldades meie looduslikest tapjarakkudest vett ja see segab nende vĂ”imet otsida ja hĂ€vitada patogeene.
• Sool saab pĂ”hjustada paistetusi.
• Soola tarbimine pĂ”hjustab kortse (MM live saade Rumble's).
Miks sool vÀlja jÀtta?
TavapÀrane normaalsus - suur (igapÀevane, praktiliselt igas toidus) soola tarbimine.
Kuidas sool* meie kehas kÀitub?
*Toidule lisatavad soolad nagu lauasool, Himaalaja sool, meresool, keldisool, must sool, kalamata sool, jodeeritud sool jne, mitte looduslikult viljades esinevatest sooladest. Neis puudub "elu", mis aga nÀiteks on selleri mahla naatriumi kobarsoolades.
Meile on rÀÀgitud, et kvaliteetsoolad (nagu Himaalaja sool, meresool jne) on tervislikud ja kasulikud, seal on kĂŒll rohkem mineraale, kuid kahjuks omavad need ikkagi vĂ”imet takistada kehal toksiine vĂ€ljutada.
Kui vahel lisada toidule tĂŒkike Himaalaja soola vĂ”i mĂ”nda muud taolist kvaliteetsoola, polegi nii suur probleem, kui tavaline lauasool töödeldud toitudes (restoranid, poed, eined sĂ”prade pool).
(MM ise on maininud laivis The Mental Health Misconception , et ta lisab soola toidule umbes iga 2 nÀdala tagant).
Mida sool teeb?
Sool sĂ€ilitab kehas toksiine ja mĂŒrke; see hoiab kinni ja kontsentreerib need meie elundikoesse, surudes kriitiliselt vajalikku vett elunditest eemale ja samal ajal vee puudus kehas suureneb. Veega varustatus on vaid piirkondades, mis ei ole meile kasulikud.
• Kui meil on selline soola tarbimisest pĂ”hjustatud veepuudus, on praktiliselt vĂ”imatu puhastuda. Ja sellise igapĂ€evase soola tarbimise tĂ”ttu on inimesed kroonilises veepuuduses aastakĂŒmneid.
• Pikaajaline soola tarbimine kĂ€itub kehas kui organite marineerija.
• Sool hĂ€irib immuunsĂŒsteemi tööd eemaldades meie looduslikest tapjarakkudest vett ja see segab nende vĂ”imet otsida ja hĂ€vitada patogeene.
• Sool saab pĂ”hjustada paistetusi.
• Soola tarbimine pĂ”hjustab kortse (MM live saade Rumble's).
• Keha kuivatajad (sh sool) takistavad toitainetel/glĂŒkoosil jĂ”udmast ajju!
Milliseid sooli tarbida?
• Sellerimahla soolad.
Sellerimahla naatriumi kobarsoolad seevastu erinevad tĂ€ielikult tavalisest lisatavast soolast, sest need aitavad meil puhastuda ja vĂ”idelda patogeenidega. (sellist tĂŒĂŒpi soolad seovad toksiinid ja viivad need kehast vĂ€lja ning tapavad patogeene).
• Melonid, arbuusid, datlid jne.
• Rohelised lehelised (salatid, spinat, rukola jms.)
• Atlandi vetikate soolad.
> Nagu dulse ja pruunvetikas (kelp). Need samamoodi erinevad tÀielikult tavalisest lisatavast soolast. Vetikad erinevad kuivatatud ookeaniveest (meresool), sest vetikad sisaldavad looduslikus koguses ookeanist pÀrit soola, mis on nii taimses materjalis, kui kuivana selle pinnal.
> Vetikad on meile kasulikud, sest nad haagivad end mĂŒrgiste raskmetallide ja radiatsiooni kĂŒlge ja viivad need kehast vĂ€lja ning vetikad sisaldavad nii vĂ€hesel mÀÀral soola, et see protsess pole segatud.
> Kui lisada dulse helbeid oma toitudele on see niivÔrd erinev sellest, kui lisada toitudele soola iga pÀev ja mitu korda pÀevas.
• Dulse (puhas, pole karpide ja metalli tĂŒkke sees) https://iherb.co/mPCAP47.
• Nori (pole maitsvamaid leidnud ja hĂ€sti puhas maitse, olles vĂ€ga paljusid proovinud) https://iherb.co/f3oTuJFR.
Kookosvesi (kookosvee aurutatud pulber https://iherb.co/SwDdhkq3) soolad ja suhkrud koos. Kookosvee pulber ise on magus ja soolane samaaegselt. Kehas kasutatav koheselt.
NB! Puhas koostis.
Tetrapakkides kookosveed on ka kuumutatud, kerge kÔrvalmaitsega ning vÔivad varjatult sisaldada sulfaate.
MM 8s rmt https://bit.ly/MM-Brain-Saver-Protocols lk 144 Sool.
Telegram https://t.me/MedicalMedium/1089
Meile rÀÀgitakse, et kui sööd soolaga (see, mida toidule peale raputad) toitu, siis lihtsalt pissid selle vÀlja ja kÔik on korras.
Tegelikult, aga kogu soola ei pissi vÀlja.
Ikkagi jÀÀb kehasse mÀrkimisvÀÀrne protsent soola, mis akumuleerub (koguneb teatud kogus) kehas, esimene koht selleks on maks. See on meie esimene kaitseliin. Esimene koht, kus soola reservid hakkavad kasvama.
Mingi aeg hiljem hakkab sool kuhjuma ajju. Isegi kui me sööme vĂ€ga kĂ”rge kvaliteediga soola - parimat kivisoola vĂ”i meresoola maailmas, siis meie kehal on teine reaktsioon soolale, kui looduslikult naatriumile, mis esineb viljades - rohelistes lehelistes, maitsetaimed (ĂŒrdid), metsikud toidud, köögiviljad. Aga sool, mida me lisame toidule on nii kĂ”rge kontsentratsiooniga, et see viib meid soola ĆĄokki. Lisatav sool on nii erinev sellest, mis esineb ĂŒrtides nagu seller, rohelistes lehelised nagu spinat, puuviljades nagu sidrun, nii, et me ei saa lisatavast soolast neid tervisele kasulikke aineid, millest tervise kogukondades rÀÀgitakse.
Tervise kogukondades rÀÀgitakse, et me vajame soola, et lisage oma veele vĂ€ga kvaliteetset soola enne joomist, pane soola sinna ja tĂ€nna, aga keha saab ikka soola ĆĄoki. Soola satub kehasse ikkagi nii palju, et keha ei suuda kĂ”ike vĂ€lja saata. Meie kehad nĂ€evad sellist ĂŒle soolamist ikkagi sissetungina. Sool tĂ”mbab niiskust kudedest vĂ€lja. Pigistab rakust niiskuse vĂ€lja ja viib niiskuse ka vĂ€lja, koos soolaga. See rakk saab end taastada lĂŒhikese aja jooksul peale seda kuivatust. Isegi tunde pĂ€rast. Aga rakud organites on kahjustatud toksiinidest, patogeenidest ning kui tarbida palju soola, siis sool ladestub ja hakkab soola kristallide teke kahjustunud koes. TeisisĂ”nu kui meil on organis kude, mis on kĂŒllastunud (intoxicated) patogeenidest, raskmetallidest, mĂŒrkidest, toksiinidest ning see kude on rohkem vigastatud, siis sool reageerib erinevalt. Kui sool siseneb vigastatud koesse, kus on katkised rakud, armkude, vigastatud veresooned, mis meil on kĂ”igil, siis see vesi, mis sool nendest kahjulikest aladest vĂ€lja pigistab, pole piisav, et vĂ€lja uhada kogu sissesöödud soola.
See teave on valgusaasta jagu ees (uurivast) teadusest.
Meil kĂ”igil on need kahjustunud rakud kehas ĂŒhel vĂ”i teisel pĂ”hjusel (sh vanad vigastused). Sool pigistab vee vĂ€lja nendest kahjustunud aladest, samal ajal sool kinnitub nendele kahjustunud aladele ja hakkab kristalliseeruma. Ja need kahjustatud alad maksas/ajus hakkavad suurenema.
Soola hoiualad hakkavad kasvama ja MRI (ajuscan) nĂ€itab mĂŒstilisi valgeid alasid ajus. Valged alad ajus on magneetiline kristalliseerunud soola hoiuala peegeldus. Mikro vere trombid ja insuldid ajus, millega inimesed tavapĂ€raselt elavad, seal hakkab sool samamoodi kergesti kuhjuma, seepĂ€rast ei ole hea soola "sisse kĂŒhveldada" nagu inimesed seda tavapĂ€raselt teevad. VĂ”i kui kellelgi on nĂ”rgestunud aju nĂ€rvirakud (neurotransmitterid), siis sool saab kuhjuda nĂ”rgestunud ajurakkude ĂŒmber. Tarbides 20-30 aastat soola suuremates kogustes kui me peaksime (see sama tava soola tarbimine nagu meie maailmas tĂ€na on), siis meil vĂ”ib olla soola kogumikke ĂŒle kogu keha, sh ajus. Oleme ĂŒks suur soola kogumik. Sool saab kiirendada vananemise protsessi. MM lisab, et ei taha meid soola osas hirmutada, see pole selle teabe edasi andmise pĂ”hjus, aga kui palju soola me tegelikult vajame ja palju me seda tegelikult tarbime? Kui sa oled inimene, kes vĂ€ga armastab soola, siis proovi seda natukenegi vĂ€hendada.
Praktika. Mida sĂŒĂŒa teha?
See on lahe programm, vĂ”ib mingi Anti-Bug toidu valmistada (nii suure koguse kui soovid) ja sĂŒĂŒa seda kogu pĂ€eva nii palju kui tahta.
TĂ€htis on see, et sĂŒĂŒa iga 1,5h tagant ja et kĂ”ht oleks tĂ€is. Programmi alguses vĂ”ib kĂ”hus olla tunne, et kĂ”ht ei saa ega saa tĂ€is, aga see on mööduv. Toidu suured kogused söömiseks on tĂ€iesti ok ja kehale sobilikud, kui suurem toidu vajadus/isu. Ei pea end tagasi hoidma ja nĂ€lgima. See on vĂ€ga oluline teada.
Milliseid sooli tarbida?
• Sellerimahla soolad.
Sellerimahla naatriumi kobarsoolad seevastu erinevad tĂ€ielikult tavalisest lisatavast soolast, sest need aitavad meil puhastuda ja vĂ”idelda patogeenidega. (sellist tĂŒĂŒpi soolad seovad toksiinid ja viivad need kehast vĂ€lja ning tapavad patogeene).
• Melonid, arbuusid, datlid jne.
• Rohelised lehelised (salatid, spinat, rukola jms.)
• Atlandi vetikate soolad.
> Nagu dulse ja pruunvetikas (kelp). Need samamoodi erinevad tÀielikult tavalisest lisatavast soolast. Vetikad erinevad kuivatatud ookeaniveest (meresool), sest vetikad sisaldavad looduslikus koguses ookeanist pÀrit soola, mis on nii taimses materjalis, kui kuivana selle pinnal.
> Vetikad on meile kasulikud, sest nad haagivad end mĂŒrgiste raskmetallide ja radiatsiooni kĂŒlge ja viivad need kehast vĂ€lja ning vetikad sisaldavad nii vĂ€hesel mÀÀral soola, et see protsess pole segatud.
> Kui lisada dulse helbeid oma toitudele on see niivÔrd erinev sellest, kui lisada toitudele soola iga pÀev ja mitu korda pÀevas.
• Dulse (puhas, pole karpide ja metalli tĂŒkke sees) https://iherb.co/mPCAP47.
• Nori (pole maitsvamaid leidnud ja hĂ€sti puhas maitse, olles vĂ€ga paljusid proovinud) https://iherb.co/f3oTuJFR.
Kookosvesi (kookosvee aurutatud pulber https://iherb.co/SwDdhkq3) soolad ja suhkrud koos. Kookosvee pulber ise on magus ja soolane samaaegselt. Kehas kasutatav koheselt.
NB! Puhas koostis.
Tetrapakkides kookosveed on ka kuumutatud, kerge kÔrvalmaitsega ning vÔivad varjatult sisaldada sulfaate.
MM 8s rmt https://bit.ly/MM-Brain-Saver-Protocols lk 144 Sool.
Telegram https://t.me/MedicalMedium/1089
Meile rÀÀgitakse, et kui sööd soolaga (see, mida toidule peale raputad) toitu, siis lihtsalt pissid selle vÀlja ja kÔik on korras.
Tegelikult, aga kogu soola ei pissi vÀlja.
Ikkagi jÀÀb kehasse mÀrkimisvÀÀrne protsent soola, mis akumuleerub (koguneb teatud kogus) kehas, esimene koht selleks on maks. See on meie esimene kaitseliin. Esimene koht, kus soola reservid hakkavad kasvama.
Mingi aeg hiljem hakkab sool kuhjuma ajju. Isegi kui me sööme vĂ€ga kĂ”rge kvaliteediga soola - parimat kivisoola vĂ”i meresoola maailmas, siis meie kehal on teine reaktsioon soolale, kui looduslikult naatriumile, mis esineb viljades - rohelistes lehelistes, maitsetaimed (ĂŒrdid), metsikud toidud, köögiviljad. Aga sool, mida me lisame toidule on nii kĂ”rge kontsentratsiooniga, et see viib meid soola ĆĄokki. Lisatav sool on nii erinev sellest, mis esineb ĂŒrtides nagu seller, rohelistes lehelised nagu spinat, puuviljades nagu sidrun, nii, et me ei saa lisatavast soolast neid tervisele kasulikke aineid, millest tervise kogukondades rÀÀgitakse.
Tervise kogukondades rÀÀgitakse, et me vajame soola, et lisage oma veele vĂ€ga kvaliteetset soola enne joomist, pane soola sinna ja tĂ€nna, aga keha saab ikka soola ĆĄoki. Soola satub kehasse ikkagi nii palju, et keha ei suuda kĂ”ike vĂ€lja saata. Meie kehad nĂ€evad sellist ĂŒle soolamist ikkagi sissetungina. Sool tĂ”mbab niiskust kudedest vĂ€lja. Pigistab rakust niiskuse vĂ€lja ja viib niiskuse ka vĂ€lja, koos soolaga. See rakk saab end taastada lĂŒhikese aja jooksul peale seda kuivatust. Isegi tunde pĂ€rast. Aga rakud organites on kahjustatud toksiinidest, patogeenidest ning kui tarbida palju soola, siis sool ladestub ja hakkab soola kristallide teke kahjustunud koes. TeisisĂ”nu kui meil on organis kude, mis on kĂŒllastunud (intoxicated) patogeenidest, raskmetallidest, mĂŒrkidest, toksiinidest ning see kude on rohkem vigastatud, siis sool reageerib erinevalt. Kui sool siseneb vigastatud koesse, kus on katkised rakud, armkude, vigastatud veresooned, mis meil on kĂ”igil, siis see vesi, mis sool nendest kahjulikest aladest vĂ€lja pigistab, pole piisav, et vĂ€lja uhada kogu sissesöödud soola.
See teave on valgusaasta jagu ees (uurivast) teadusest.
Meil kĂ”igil on need kahjustunud rakud kehas ĂŒhel vĂ”i teisel pĂ”hjusel (sh vanad vigastused). Sool pigistab vee vĂ€lja nendest kahjustunud aladest, samal ajal sool kinnitub nendele kahjustunud aladele ja hakkab kristalliseeruma. Ja need kahjustatud alad maksas/ajus hakkavad suurenema.
Soola hoiualad hakkavad kasvama ja MRI (ajuscan) nĂ€itab mĂŒstilisi valgeid alasid ajus. Valged alad ajus on magneetiline kristalliseerunud soola hoiuala peegeldus. Mikro vere trombid ja insuldid ajus, millega inimesed tavapĂ€raselt elavad, seal hakkab sool samamoodi kergesti kuhjuma, seepĂ€rast ei ole hea soola "sisse kĂŒhveldada" nagu inimesed seda tavapĂ€raselt teevad. VĂ”i kui kellelgi on nĂ”rgestunud aju nĂ€rvirakud (neurotransmitterid), siis sool saab kuhjuda nĂ”rgestunud ajurakkude ĂŒmber. Tarbides 20-30 aastat soola suuremates kogustes kui me peaksime (see sama tava soola tarbimine nagu meie maailmas tĂ€na on), siis meil vĂ”ib olla soola kogumikke ĂŒle kogu keha, sh ajus. Oleme ĂŒks suur soola kogumik. Sool saab kiirendada vananemise protsessi. MM lisab, et ei taha meid soola osas hirmutada, see pole selle teabe edasi andmise pĂ”hjus, aga kui palju soola me tegelikult vajame ja palju me seda tegelikult tarbime? Kui sa oled inimene, kes vĂ€ga armastab soola, siis proovi seda natukenegi vĂ€hendada.
Praktika. Mida sĂŒĂŒa teha?
See on lahe programm, vĂ”ib mingi Anti-Bug toidu valmistada (nii suure koguse kui soovid) ja sĂŒĂŒa seda kogu pĂ€eva nii palju kui tahta.
TĂ€htis on see, et sĂŒĂŒa iga 1,5h tagant ja et kĂ”ht oleks tĂ€is. Programmi alguses vĂ”ib kĂ”hus olla tunne, et kĂ”ht ei saa ega saa tĂ€is, aga see on mööduv. Toidu suured kogused söömiseks on tĂ€iesti ok ja kehale sobilikud, kui suurem toidu vajadus/isu. Ei pea end tagasi hoidma ja nĂ€lgima. See on vĂ€ga oluline teada.
Erinevad toidud, ideid.
• http://bit.ly/anti_bug_cleanse_level5_bonus
• http://bit.ly/PĂ€evamenĂŒĂŒ-koond-nĂ€ide (kui suur isu ja kĂ”ht ei saa tĂ€is)
• Mahlad https://bit.ly/Mahlapresside-vĂ”rdlus-
• Ptk 25 https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal
• Ajushotte vĂ”ib ka teha (lisab juurde kĂ”vasti) https://bit.ly/Ajushotid-kiire-ĂŒlevaade.
Kuidas reisida oma sÔidukiga anti bug toitumisega vÔimalikult lihtsalt? NÀide.
"Soolastoidud"
• Aurutatud kartulid
• Palju pakke minitomateid
• Hakitud maitseroheline (rukola, roheline sibul, spinat jms.)
• Rooma salat, lehtsalat, vĂ”isalat
• Spinat
• Seller
• Kurk
Kui sihtkohas on vÔimalik pliiti ja panni kasutada, siis karbiga eelvalmistatud komponendid kaasa nÀide http://bit.ly/Köögiviljad-karri-kaneeliga.
Muud "toidud"
• VĂ€rskepress mahlad (soojal ajal kĂŒlmakotis kĂŒlma patareidega)
• Pirnid
• Banaanid
• Beebi bĂŒreed puuviljadega
• Tee/termosega (vĂ”imalusel vĂ€ldi metalli, olemas on juba keraamilised termosed)
• Datlid
• Mesi
• Vesi + laimid/sidrunid vĂ€rskelt pressimiseks.
• Kookosvesi
Testid. Appi, test nÀitas, et mul on madal soola tase. Mida vÔiks teada?
Vestlus MM stiili arstiga al 28 minutist (lisa selgitus).
• Testid on vĂ€ga piiratud infoga, kasutusel tĂ”siselt vananenud tehnoloogiad. Nagu vaatad aknast vĂ€lja, aga suure akna asemel on pisike ruut.
• Testid ei peegelda keha olukorda. Olukorda kudedes, organites on tĂ€iesti teabeta.
• Kas see on pĂ”hjustatud soola mitte tarbimisest vĂ”i siiski millestki muust?
Kui sihtkohas on vÔimalik pliiti ja panni kasutada, siis karbiga eelvalmistatud komponendid kaasa nÀide http://bit.ly/Köögiviljad-karri-kaneeliga.
Muud "toidud"
• VĂ€rskepress mahlad (soojal ajal kĂŒlmakotis kĂŒlma patareidega)
• Pirnid
• Banaanid
• Beebi bĂŒreed puuviljadega
• Tee/termosega (vĂ”imalusel vĂ€ldi metalli, olemas on juba keraamilised termosed)
• Datlid
• Mesi
• Vesi + laimid/sidrunid vĂ€rskelt pressimiseks.
• Kookosvesi
Testid. Appi, test nÀitas, et mul on madal soola tase. Mida vÔiks teada?
Vestlus MM stiili arstiga al 28 minutist (lisa selgitus).
• Testid on vĂ€ga piiratud infoga, kasutusel tĂ”siselt vananenud tehnoloogiad. Nagu vaatad aknast vĂ€lja, aga suure akna asemel on pisike ruut.
• Testid ei peegelda keha olukorda. Olukorda kudedes, organites on tĂ€iesti teabeta.
• Kas see on pĂ”hjustatud soola mitte tarbimisest vĂ”i siiski millestki muust?
Madala soola taseme nĂ€itaja on reeglina hoopis suur neerupealsete vĂ€simus. VĂ€ga suur puudus mineraalsooladest (vt nimekirja ĂŒlevalt). Lisa mahl, nt selleri, selleri/kurgi. Kas on piisavalt söögikordi (iga 1,5h tagant neerupealsete snĂ€kid [glĂŒkoos+kobarsoolad] isegi kui pole kĂ”ht tĂŒhi, sest muidu hakkab keha adrenaliini tootma, mis lĂ”hub), kuidas toitumine, kas kobarsoolad menĂŒĂŒs jne. Kas on ikka probleemsed toidud vĂ€ljas?
• RĂ€pase vere sĂŒndroom? Jne.
• Soola nĂ€it testis "normis", kuidas siis enesetunne? Kas kĂ”ik tervisega ideaalne?
• See konkreetne soola testimine ei anna selgeid vastuseid nendele kĂŒsimustele, et terve olek vĂ”i mitte terve olek oleks soola testi taga.
• RĂ€pase vere sĂŒndroom? Jne.
• Soola nĂ€it testis "normis", kuidas siis enesetunne? Kas kĂ”ik tervisega ideaalne?
• See konkreetne soola testimine ei anna selgeid vastuseid nendele kĂŒsimustele, et terve olek vĂ”i mitte terve olek oleks soola testi taga.
Mida teha olukorras, kui testid on piiratud infoga?
SĂŒmptomite jĂ€rgi saab vaadelda kehas toimuvat rahulikult, mitte Ă€revusega, kuidas on enesetunne, kuidas on vĂ€simusega, milline on meeleolu, meeleolu kĂ”ikumised, millised mĂ”tted on jne. Test vĂ”ib nĂ€idata "kĂ”ik on korras" (vĂ€ga uinutav tĂ€helepanu eemale juhtija), aga ikkagi ei ole hea olla.
JĂ€lgi enesetunnet kuula oma intuitsiooni.
Video verest mikroskoobi all, kuidas see muutub peale soola tarbimist https://www.instagram.com/reel/CeLtsWBqh83/?igshid=YmMyMTA2M2Y=.
VÔimalikud raskused.
Erinevad esile kerkivad isud on loomulikud. Patogeenid kontrollivad meie söömisharjumusi. Kui vĂ”tta neilt kĂŒtus Ă€ra, lĂ€hevad nad vĂ€ga nĂ€ljaseks. Patogeenid teevad inimese vĂ€ga-vĂ€ga emotsionaalseks just nende kĂŒtuse toitude osas. Tulevad meeletud isud, aga me ei tea, et nad meiega nii rÀÀgivad. Nad teevad meid nii nĂ€ljaseks, et me annaks alla.
VÔimalikud raskused.
Erinevad esile kerkivad isud on loomulikud. Patogeenid kontrollivad meie söömisharjumusi. Kui vĂ”tta neilt kĂŒtus Ă€ra, lĂ€hevad nad vĂ€ga nĂ€ljaseks. Patogeenid teevad inimese vĂ€ga-vĂ€ga emotsionaalseks just nende kĂŒtuse toitude osas. Tulevad meeletud isud, aga me ei tea, et nad meiega nii rÀÀgivad. Nad teevad meid nii nĂ€ljaseks, et me annaks alla.
Selleks on aga nt selline fĂŒĂŒsiline abi - isude muutmise shot.
Kasutatakse jÀrgnevatel puhkudel:
• NĂ€lg, mis tundub tĂ€itmatu vĂ”i pidurdamatu.
• Isude murdja.
• NĂ€lja mahasurujana, kui olla, etapis, kus oma toitumist muuta.
• Kui toitumine on liiga rasvarikas ja proovida tarbitava rasva kogust vĂ€hendada.
• Aidata murda ĂŒlesöömisharjumusi, toidusĂ”ltuvusi vĂ”i isegi kofeiini- ja soolasĂ”ltuvust.
Kasutatakse jÀrgnevatel puhkudel:
• NĂ€lg, mis tundub tĂ€itmatu vĂ”i pidurdamatu.
• Isude murdja.
• NĂ€lja mahasurujana, kui olla, etapis, kus oma toitumist muuta.
• Kui toitumine on liiga rasvarikas ja proovida tarbitava rasva kogust vĂ€hendada.
• Aidata murda ĂŒlesöömisharjumusi, toidusĂ”ltuvusi vĂ”i isegi kofeiini- ja soolasĂ”ltuvust.
Lase lÀbi mahlapressi jÀrgnevas jÀrjekorras:
~1,3 cm vÀrske ingveri juur.
¼ tassi tihedalt pakitud vĂ€rske basiilk.
½ tassi tihedalt pakitud spinat.
½ tassi tihedalt pakitud hakitud kale (lehtkapsas).
½ tassi tihedalt pakitud hakitud kapsas (mistahes vĂ€rvi).
½ apelsin, kooritud.
½ vart sellerit
Kurna.
~1,3 cm vÀrske ingveri juur.
¼ tassi tihedalt pakitud vĂ€rske basiilk.
½ tassi tihedalt pakitud spinat.
½ tassi tihedalt pakitud hakitud kale (lehtkapsas).
½ tassi tihedalt pakitud hakitud kapsas (mistahes vĂ€rvi).
½ apelsin, kooritud.
½ vart sellerit
Kurna.
Joo đ”
Kui leiad end emotsioonide lĂ€bi töötamises, vĂ€lja jĂ€etunda sotsiaalsetes olukordades, igatsemas patogeenide kĂŒtuse toite, siis loe https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal ptk 25 "Puhastumise emotsionaalne pool" ja ptk 20 "Sinu keha tervenemise jĂ”ud".
Fillerid e. toidud, mis ei tervenda, tasub sĂŒĂŒa neid isu korral pĂ€eva teises pooles, mĂ”ned nĂ€ited:
• kaer
• hirss
• kikerherned
• lÀÀtsed
• oad
VĂŒrtsikas Ă”unamahl https://www.medicalmedium.com/blog/spiced-apple-juice
Rasva sÔltuvus https://www.facebook.com/reel/511248517559725?extid=chYV2B&fs=e
Anti-bug cleanse live-d:
https://rumble.com/vnoznn-readying-up-for-the-anti-bug-cleanse-challenge.html 13.10.2021 Siin AW teeb vĂŒrtsikat Ă”unamahla. Valmistumine anti-bug puhastuseks.
https://rumble.com/vnqmqj-day-1-taking-control-of-your-health.html I pÀev, kartulisalat katsetus, tÔlge http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/kartuli-redise-salat.html
https://rumble.com/vnsb3v-day-2-the-bugs-dont-own-you.html II pÀev, portobello hautis, katsetus, tÔlge http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/portobello-hautis.html
Rasva sÔltuvus https://www.facebook.com/reel/511248517559725?extid=chYV2B&fs=e
Anti-bug cleanse live-d:
https://rumble.com/vnoznn-readying-up-for-the-anti-bug-cleanse-challenge.html 13.10.2021 Siin AW teeb vĂŒrtsikat Ă”unamahla. Valmistumine anti-bug puhastuseks.
https://rumble.com/vnqmqj-day-1-taking-control-of-your-health.html I pÀev, kartulisalat katsetus, tÔlge http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/kartuli-redise-salat.html
https://rumble.com/vnsb3v-day-2-the-bugs-dont-own-you.html II pÀev, portobello hautis, katsetus, tÔlge http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/portobello-hautis.html
AW mainib, et ta sööb seda rooga tihti.
https://rumble.com/vnttnh-day-3-bug-eviction-if-you-had-a-cold-sore-uti-strep-throat-bv-mono-acne...-.html 3s pÀev tÀidetud paprikad, siin retsept, katsetatud ja tÔlgitud http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/taidetud-paprikad.html
Viimati uuendatud 26.08.2023
https://rumble.com/vnttnh-day-3-bug-eviction-if-you-had-a-cold-sore-uti-strep-throat-bv-mono-acne...-.html 3s pÀev tÀidetud paprikad, siin retsept, katsetatud ja tÔlgitud http://lihtnegurmee.blogspot.com/2021/10/taidetud-paprikad.html
Viimati uuendatud 26.08.2023
See materjal on kokku pandud (tÔlked, seoste loomised, frangmendid) MM raamatute ja saadete pÔhjal, kus rÀÀgitakse Anti-Bug puhastusest vÔi sellega seotud komponentidest.
VĂ€ga ajamahukas, sest raamatutes juba on iga lĂ”ik mitme viitamisega, seega materjal tĂ€ieneb. Praeguste materjalidega lĂ€ks kuskil aasta kokku panemisele. Ja ikka pole veel valmis đ
Aga esialgne tutvumisvÔimalus olemas.
No comments:
Post a Comment