Koostis (ca 3-4 l suppi):
• 3 kartul, koori, tükelda 2 x 2 cm
• 2 porgand, koori, tükelda ½ x ½ cm
• käesuurune kobar brokoli, tükelda 2 x 2 cm
• käesuurune kobar lillkapsas, tükelda 2 x 2 cm
• 5 cm läbimõõduga mustrõigas, koori, haki väga väikseks
• 5 cm läbimõõduga sibul, koori, haki väga väikseks
• 1 suur küüs küüslauk, koori, haki väga väikseks
• 2 suur seent šampinjoni
• 2 tl majoraam
• ⅛ tl pipar (6 keerutust)
• ⅛ tl sinep (6 raputust)
• 1/16 tl muskaat (3 raputust)
• vesi 2½ l
• soovi korral sool 3 tl
Majoraam on sala maitseaine lihatoitudel/ viineritel. Ka taimetoidu saab majoraamiga ülimaitsvaks muuta.
Erilise maitse buketi annab mustrõigas, kustumatu ja eriline maitse.
No comments:
Post a Comment