Suvikõrvitsa-tomati roog

No kus sai alles maitsekas kooslus ❤️🤍💚

Lihtne teha ja lihtne süüa!

Pannile 24cm (1 portsion):

• 1 väike heleroheline suvikõrvits
• 250 g šampinjone
• 250 g minimtomateid
• 2 tl sibula pulbrit (v graanuleid)
• 3 keerutust musta pipart (ca 1/16 tl)
• 4-5 raputust sinepi pulbrit (ca ⅛ tl)
• 3 raputust jahvatatud muskaati (ca ¹/10 tl)
• veidi vett hautamiseks (pigem vähem, sest viljadest tuleb üsna palju vett välja).

Hautada ca 20 min kuni vesi saab otsa ja viljad on pehmed.

Salatiks sobib hästi maheda ja neutraalsema maitsega vili - näiteks kurk.


Veel variatsioone.

Baklažaani-suvikõrvitsa roog tomatiga.


Wok pannile (2 portsionit): 

• 1 väike baklažaan, tükelda
• 1 väike suvikõrvits
• 1 pk shimeji seeni (150g)
• 250 g minimtomateid
• 3 tl sibula pulbrit (v graanuleid)
• 5 keerutust musta pipart (ca 1/10 tl)
• 4-5 raputust sinepi pulbrit (ca ⅛ tl)
• 3 raputust jahvatatud muskaati (ca ¹/10)
• veidi vett hautamiseks (pigem vähem, sest viljadest tuleb üsna palju vett välja).

Hautada ca 20 min kuni vesi saab otsa ja viljad on pehmed.



Vältida metalli? Jah, siis väga asjalikud puidust söögiriistad:

No comments:

Post a Comment