Krõbe kartuli vahvel küpsetatud paprika ja värske tomatiga 💁🍅🥔


Maailma parim masin vahvlite tegemiseks on Krups 👌ei jää kinni ning rasva pole vaja.


Koostis:

• 1kg aurutatud kartuleid, tambi, ei pea ka koorima*

• 1 sibul hakitud (võib ka 2, maitse läheb veel mõnusamaks)

• 1 küüslaugu küüs küüslaugu pressiga purustatud

• 1/4 tl paprika pulbrit

• 1/16 tl kurkumit


• 1/2 tükeldatud paprikat


Pane segatud mass vahvlimasinasse, ca 2-3 spl ühele plaadile.

Küpseta 12 minutit, siis saab mõnusalt krõbe ja paprika küps ja mahlane.

Saab ca 10 vahvlit.


Ei vaja sidususaineid, jääb kenasti kokku ☺️




Peale pane viil tomatit 🍅 ja pipart 🌑 maitse järgi 👌


Maitsev kooslus.


Kartuli tampimise asemel saab seda ka nuimikserdada pulse režiimis, et saab ühtlase massi, aga ei lähe "liimiks".

Aga tampides on ikkagi parem mass, nagu tugevama struktuuriga. Nuimikseriga tehes on nagu mass pehmem.

* Kartuli koortes on samuti väga kasulikke komponente ning need on ka viiruste vastased.

#medicalmediumlifestyle #soolavaba #rasvavaba

No comments:

Post a Comment