Rasvavabad kaeraküpsised 🍪

 


Täiesti uus tase küpsiste 🍪 maastikul - rasvavaba, gluteenivaba, pähklite vaba jms. muu vaba. Et siis reaalselt, küpsis, mis ei toida ühtegi #patogeeni ning ei koorma keha.

Head on ka 👌


Koostis:

• 🍌2 küpset keskmise suurusega banaani (purusta kausis kahvliga või nuimiksriga [kiirem])

100g maasikaid (soovi korral, annab ~°erilise°~ maitsenüansi)

• 1 spl vahtrasiirupit

• ½ tl kaneeli

• 2 väikest peotäit rosinaid

• ca 1½ klaasi GV kaerahelbeid (lisa nii palju, et maas ei voolaks) 

• (lisa mahlakuseks) 2 peotäit metsmustikaid (soovi korral)





Aseta mass ca 1spl küpsetuspaberile ja suru kergelt lamedaks. Saab ca 8 küpsist.


Küpseta 30 min ülevalt II vahes (ülevalt ja alt küpsetus) 200°c.


Küpsised jäävad pehmed, pealt krõbedad. Meeldiv 🤍



Video, kus neid küpsiseid taoliselt tehti https://rumble.com/vo4nap-processed-foods-junk-foods-fast-food-isnt-the-problem.html

Kaer ja hirss on ainukesed teraviljad, mis ei toida ühtegi patogeeni, aga midagi paremaks ka kehas ei tee. Ehk on "neutraalsed" (filler toit).

Muud komponendid koostisosades on aga kehale kasulikud 🤍


Raamat https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal lk 524-525.


NB! Ilma kaneelita tulevad sama head 🙏


Hea kaer küpsiste jaoks (Rimi)



Kui nii võre peale jahtuma panna, jääb alt ka krõbe



Südame kujulisi saab ka teha. Segu piparkoogi vormi laiali ja siis ettevaatlikult võtad ära





Mõnus kõrvale veel tüümiani-šokolaadimündi tee 👌


Veel uus lemmik variant kui piparkoogi isu tuleb

• 2 banaani (kahvliga purustada, kui jäävad suuremad tükid, see on ok, seda mahlasem tuleb)

• 2-3 maasikat (külmutatult, lase sulada pehmeks, purusta kahvliga väiksemaks).

• 2 spl vahtra siirupit.

• 2/3 tl piparkoogi maitseainet https://iherb.co/2GyXJX5.

• 2 spl rosinaid.

• 1-2 spl külmutatud mustikaid.

• ca 1 kl kaerahelbeid.

Sega kõik järjest kokku ja kaer kõige viimasena.

Ahju 20min II vahe 200°c, ülevalt ja alt küpsetus.



#soolavaba #rasvavaba #medicalmediumlifestyle #küpsised #magustoit #anti_bug_cleanse_level5_bonus

🍇🍌


No comments:

Post a Comment