Koostis:
Kreem, blenderda ühtlaseks massiks>
• 800g maasikaid (2x 400g)
• 2 kl indiapähkleid (2x 200ml klaas)
• Ca 10 SPL vahtrasiirup
• 1 tl vaniljet (kaotab india pähkli maitse ära)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°
• Ise tehtud küpsiseid http://lihtnegurmee.blogspot.com/2023/04/mandlikupsised.html (mitte lihtsalt gluteenivabad, vaid #päriselt ka korralikud 👌)
Kiht kreemi, paar viilu banaani, 1 SPL purustatud küpsiseid, kreem, kaunistuseks maasikas, mustikas.
•••••
Kui desserdi topsidesse ei soovi panna, siis saab massi panna hoopis⤵️
Tegevuskäik (2l või 2,5l anum):
- Kreem (pool tehtust)
- Mustikad 4 SPL (soovi korral)
- 2 banaani viilutatud
- Natuke kreemi
- Purustatud küpsised
- Ülejäänud kreem
Lase külmikus seista üleöö (kaanetatult) ja naudi järgmine päev.
No comments:
Post a Comment