Lillkapsa pada vol II


• 1 lillkapsapea, tükelda õisikud wok pannile
• 1 pk šampinjone, väga värskeid, viiluta pannile
• 2 väiksemat sibulat viiluta ja viilud pooleks, pannile
• küüslaugu pulber, raputa üle korralikult
• 1/3 tl sinepi pulbrit (või 4 mehist raputust)
• vesi ca 1 klaas (200ml)

Küpseta max kuumusel, ilma kaaneta, kuni vesi on auranud, sega lõpus, et põhja ei kõrbeks.
Seened on krõmpsud, toit on mahlakas 👌


Koos mõnus kombo pipra tomatitega

ca 200g pooleks viilutatud tomatid + pipraga maitsestatud.

Salat täiustab pannilt tulnud roa maitset 👌

Peale maitseroheline nagu näiteks karulauk (mahe-magus-küüslaugune), murulauk jms.


Edasiarendus Lillkapsa pada.

No comments:

Post a Comment