Abivahendid blender, pann, pliit, väike köögikombain-hakkija
Sai pandud 1 bataat (kahvliga augud sisse) fooliumisse (ei pea fooliumit kasutama, saab ka niisama ahju panna), 1h 20 min ahju 200°c, ei saanud valmis, fooluim lahti ja bataat neljaks ning 30 min küpses ilusti ära alt ja pealt küpsetusprogrammiga.
Bataat on maguskartul, kuigi tal pole kartuli maitset ega ta pole üldse ka magus. Maitse neutraalne ja meeldiv.
Bataat on maguskartul, kuigi tal pole kartuli maitset ega ta pole üldse ka magus. Maitse neutraalne ja meeldiv.
Kaste:
Prae pannil vähese kookosrasvaga hakitud
2 sibulat
1 küüslauk (4 prisket küünt)
2 sibulat
1 küüslauk (4 prisket küünt)
1/2 tl Himaalaja soola
Kui pehmed, t° välja, las jahtub veidi, lisa pannile
1/2 mahlaka sidruni mahl
1 spl mett
1/2 tl Himaalaja soola
india pähkli koor (1 väike peotäis india pähklid vähese veega kooteks blenderdada)
india pähkli koor (1 väike peotäis india pähklid vähese veega kooteks blenderdada)
Kõhule toit väga rahulik ja meeldiv.
Garneering:
till
Valged ja mustad (LINK) seesamiseemned
Inspireeritud sellest MM retseptist.
No comments:
Post a Comment