Lehtadru nuudlitest toit

Lehtadru nuudlitest toit - hapukas, seetõttu kergelt terav, aga väga mõnus amps




- 4 sibulat (haki masinaga/käsitsi)
- 3 porgandi nuudlid (spiraali masinaga)
- 1/4 tl Himaalaja soola
(pannile vähese veega hauduma ca 25 min)


Kaste blenderda [las tõmbab blenderis ca 20 min enne blenderdamist]
- 250 ml puhast tomatikastet
- peotäis india pähkleid LINK
- 1 tl Himaalaja soola
- 1 tl oregaanot LINK
- 1/2 spl Cassava jahu LINK paksenduseks [soovi korral]
- 3 spl kookossuhkrut
- 1/2 - 1 laimi mahl
- vett, et blenderis ringi käiks


Porgandid - sibulad valmis, lisada sõelal pestud ja nõrutatud lehtadru nuudlid, sega läbi, hauta veel ca 2-3 min või soovi korral rohkem. Valmis!




Kaunistuseks soovi korral seesamiseemneid valgeid ja musti LINK
või hakitud rohelist (nt seller, kale, porrulauk, kurk)






Lehtadru nuudlitel LINK pole vetika värvi, maitset ega lõhna, saab kasutada mistahes toidus teravilja nuudlite asemel, võtab selle toidu maitse, mida kokk teeb 
❤. Kalorivaene kraam ka. Mõnusalt krudisev hamba all kui pikalt ei hauta, suurepärane nauding süüa!





Cassava jahu LINK käitub nagu nisujahu, aga on tegelikult taime juur (ei ole teravili, ega ei sisalda gluteeni), selle firma jahu lingil on teralise [mannaline] tekstuuriga, aga seda saab ise jahvatada jahuks [blenderis] või kui kastme sisse lisada blenderis, siis teste koostisosadega ilusti ühtlaseks massiks blenderdada ja saab hästi seda jahu kasutada. Fermenteerimata ja hea hinnaga võrreldes konkurentidega.






Hakkimiseks mega hea abiline köögis - roostevabast terasest mini köögikombain väiksemate koguste hakimiseks LINK



Spiraalimasinaga porgandi nuudlid




Inspireeritud MM blogist https://www.medicalmedium.com/blog/curry-noodles

No comments:

Post a Comment