Mustika muffinid

Kõige-vabad, lihtne ja maitsev!


Koostis:
  • vesi 0,5 klaasi
  • kookosõli 3 spl
  • 0,5 tl vaniljet Wilderness Poets (LINK)
  • 3 suurt tl tapioca tärklist (LINK)
  • 2 spl kookosjahu (LINK) või 2 spl jahvatatud kookoslaaste (LINK) või 2 spl kookoshelbeid (LINK)
  • 1 pk valmis jahu segu Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Vanilla Cupcake & Cake (LINK)
  • 1 klaas külmutatud mustikaid, võib ka 1,5 klaasi.
  • 1/4 sidruni mahl

Kui kasutada muna asendajat (LINK), siis 
  • vesi 1 klaas
  • 3 väikest tl muna asendajat tapioca tärklise asemel.
ja muu sama






*Muffinid tulevad pealt krõbedad ja seest mõnusalt pehmed, kui kasutada ainult valmissegu Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Vanilla Cupcake & Cake (LINK) õpetuse järgi, siis tulevad liiga magusad ning muffinid küll kerkivad, aga jahtudes vajuvad kokku. Selle uue seguga kokku ei vaju, vaid jäävad mõnusalt kohevad. Mustikas ja sidruni mahl neutraliseerib liigset magusust.




*Simple Mills, Naturally Gluten-Free, Almond Flour Mix, Vanilla Cupcake & Cake (LINK) on väga eeskujulik jahusegu, 0 ainet, mis võiks olla kahjulikud või isegi kahtlased. Väga eeskujulik firma oma jahusegudes ja muudes toodetes, ainult korralikud koostisained ja ei mingeid naturaalseid lõhna ja maitseaineid, kõik ikka selline kraam, mis päriselt olemas on.


Tainas, võib ka rohkem kookosjahu panna, et oleks tihkem.


*Wilderness Poets (LINK) järjekordne pärl toode, toor, öko ja väga mõnusa ja eheda maitsega. Vanilje tinktuurid on kas alkoholi või glütseriini baasil, puhas pulber aga on tõesti puhas pulber, lihtne kasutada, efektse maitsega nii toor- kui termiliselt kuumtöödeldus toitudes.



*Kookosjahu, rafineerimata (LINK) järjekordne võrratu lisand igale koogile, annab peale krõbedust, muus küpsetis lihtsalt väga hea maitsega. 2 nö salakomponenti, mis teevad küpsetise alati võrratuks on kookosõli muu rasvaine asemel ja kookosjahu mingi osa küpsetise jahust. Kookose maitset ei jää üldse, lihtsalt üleüldine hõrk lõhn ja maitse.



*Muna asendajaga (LINK) läheb rohkem vett. Vesi koos 3 tl muna asendaga muutub "kallerdiseks", sest seal sees on psüllium. Muffinid ja üldse ka muud küpsetised püsivad hästi koos, ning seda läheb vähe ning on ka väga odav lahendus. Pakendit ülimugav avada ja ja sulgeda, käib "krepp-paela" süsteemiga, hoiab juba avatud hästi koos.




*Sellel firmal on ka spets muffinite segusid. Kui kasutada baananileiva (LINK) segu, siis muffinid ei kerki selles koosluses.






No comments:

Post a Comment