Köögivilja-kala supp

Lihtne ja lahja, kerge valmistada ja väga hea. Kooskõlas Medical Mediumi toidusoovitustega.

Koostis:
  • Vett 4 liitrisesse potti nii, et ca 10 cm jääb ülevalt vabaks
  • 2 väikest kartulit
  • 6 väikest porgandit
  • 1 keskmine sibul
  • 2 väiksemat küüslauguküünt (sama nagu 1 suur küüs)
  • pool tursafileed
  • rusika kogus brokolit
  • rusika kogus lillkapsast
  • 1,5 tl Himaalaja soola



Kõige hullem osa on porgandite, kartulite ja sibula hakkimine.
Suppi saab ca 4 liitrit.
Supp on väga lahja, ühtegi õli laike peal ei hulbi.
Maitse on meeldiv ja ehe.
Kui supis kasutada mitte kasavanduse kalu, siis läheb Medical Mediumi soovitustega kokku.




Töökäik:
Porgandid/sibul lõika 0,5cm külje pikkusega, pane potti.
Kartulid suuremad, ca 0,7-1cm tükkidena, pane potti.
Brokoli/lillkapsas veel suuremate tükkidena 1,5cm länimõõduga, pane potti.
Küüslauk läbi küüslaugupressi otse potti.
Pane kala potti (tervena).
Lisa 1,5tl soola.

Lase supp keema. Sega. Lülita pliit välja. Lase tõmmata 15min ja supp on valmis, köögiviljad on piisavalt krõmpsud, mitte kõvad, aga mitte ka lödid. Kala läheb ise katki ja parajateks tükkideks.



No comments:

Post a Comment