Küpsetatud banaanid 🍌 banaani 🍌 vanilje jäätisega 🍌

 Küpsetatud banaanid 🍌 banaani 🍌 vanilje jäätisega 🍌



Jah, täiesti üllatav, kuidas kogu koostis on lausa a la 90% ulatuses banaanidega 🤪

Kooslus on 100% tervendavatest toitudest, ei mingeid "fillereid".


- See retsept pigem eksimusi ei andesta, nii, et tasub järgida täpselt.

- Vajab eelmisel päeval ettevalmistusi ✨



Küpetusetusvaagnale, mis läheb ahju:

• 3 banaani (küpsed, koori, lõika pooleks nii, et "paat" ümber ei vajuks).


Soovi korral määri banaanid üleni kokku vahtra siirupiga (pintsliga).


Lisa väikesesse kaussi:

• 2 spl vahtrasiirupi suhkrut (vahtrasiirupi graanulid) https://iherb.co/mD9rCXT.

• ca 2 spl vahtrasiirupit https://iherb.co/8gCKeq8 (lisa ja sega vähe haaval, et ei muutuks liiga vedelaks, võib ka nõks vähem minna).

• 0,5 tl kaneeli (tseilon).


Sega. Määri kaste banaanidele peale.

Enne ahju panekut


Ahju 17 min ülevalt ja alt küpsetus 200°c, II ahju vahe.

Peale küpsetamist

Küpsetatud banaanid kaussi



Jäätis, pane blenderisse:

• põhja 1/3- 1/2 küpset kooritud keskmist banaani (see on salanipp, et segu muutuks jäätiseks ja ühtlaseks massiks).

• 2-3 keskmise suurusega külmunud banaani (pane juba eelmine päev sügavkülma (kooritud)).

• 0,5 tl vanilje pulbrit https://iherb.co/ZvfMkUq (võib ka ilma selleta, aga kui vaniljet juhtub ikka käepärast olema, tasub kindlasti lisada 🙏).


Blenderda ühtlaseks massiks heavy duty blenderiga. Madalama hinnaga siit https://s.click.aliexpress.com/e/_Ap0iRC (2200w 😮)

Jäätis on väga võimsa maitsega, eriline 👌





Kohe kui banaanid ahjust tulevad, sobib kohe serveerida jäätisega. Mida külmem jäätis ja mida kuumem banaan ahjust seda võimsam maitse elamus 😋😘






* Vahtrasiirupi suhkrut ei saa datlipastaga asendada, kuivab osati ahjus nii kõvaks nahaks, et raske näridagi. Ja maitse pole üldse eriline.

* Kui kogu banaani vahtrasiirupiga kokku ei määri, on sama hea. Nagunii tekib ahjus küpsedes vedelik ahjunõusse ja mullitab ahjus.

* Kui mõelda, et oh teeks elu lihtsamaks, et blenderdaks kohe banaanid ära ja paneks sügavkülma karbiga, et siis pärast mõnus jäätist ahju banaanidele panna, siis ei-ei-ei, see ei tööta kohe teps mitte. See mass pole ei maitsev, ega ka kena. See on hallikas pruun, oksüdeerunud ja vana seisnud banaani maitsega.

Banaani jäätist peab kindlasti blenderdama värskelt külmutatud banaanidest ja siis saab selle jäätise panna karbiga sügavkülma kui üle peaks jääma. Siis jääb alles nii värv kui maitse.

* Vahrasiirupi graanulid https://iherb.co/mD9rCXT - jaa, need on päris olulised seal retseptis, nii maitse kui massi paksendaja rollis. Kui ant vahtrasiirupit lisada, siis voolab see lihtsalt küpsetusainuma põhja küpsetamisel, sest see siirup on nii vedel.


Originaal: www.medicalmedium.com/blog/bananas-foster


#medicalmediumlifestyle #anti_bug_cleanse_level5_bonus 

#TervendavadToidud

#soolavaba 

#rasvavaba 

#banaan 🍌


No comments:

Post a Comment