Pirukad kõigevabad

 Kuidas pirukaid teha? Kartuli seene 🤎💛pirukad 👌




Esimese korraga katsetades, täiesti tehtav 🙏

Midagi sassi minna ei saa.


Sisu 1: 

• 200g beebi šampinjone, lõika pooleks.

• ca 1 tl küüslaugu pulbrit https://iherb.co/cFSYw4z.

• ca 1/4 tl sinepi pulbrit https://iherb.co/N8nu2K6.

• ca 1/4 tl pipart.

• soovi korral 100g lillkapsast, lõika sama suurusteks nagu seened.

• veidi vett praadimiseks.

Ca 10 min valmis, vedelikku ei tohi olla, segu peab olema kuiv.

Sisu las pigem olla 2x vürtsikam, kui tavatoit, sest piruka sees maitse nõrgeneb, vajadusel lisa komponente juurde 🙏


Sisu 2:

• 4 aurutatud kartulit (koori, tambi kahvliga ühtlaseks massiks).

• ca 1/4 tl tüümiani https://iherb.co/6SmELWW.

• ca 1/4 tl paprika pulbrit.

• ca 1/2 tl küüslaugu pulbrit.

• ca 1/2 tl sibula pulbrit https://iherb.co/ynMG6CD.

Sega kokku.


Tainas:

• 1 tass gluteenivaba kaerajahu.

• 1/2 tassi kartulitärklist.

• 1 tl oregaanot https://iherb.co/LK1KG4N.

• 1 tl tomati pulbrit (looduslik "sool") https://iherb.co/sxrXMba.

• 1/4 tl karrit (et tainast kollakamaks muuta)

• 1 tass keevat vett.

Sega ühtlaseks massiks. Alguses, kui segu on kuum, siis saab tampides segada klaasi põhjaga. Hiljem kätega.


Rulli tainas taignarulliga kahe küpsetuspaberi vahel õhukese kihiks, lõika ribadeks noa tagumise küljega ja lisa sisu 1 ja sisu 2 (pooleks) nii palju kui  mahub, kui äärtest kokku ei jää, lisa ääre vahele vett ja "liimi" kokku, samas rullitades käega ääri, jääb hästi kokku.





Piserda pirukad veega.


Ahju II vahe 200°c, ülevalt ja alt küpsetus, 30 min.


Ahjust võttes restile jahtuma, siis on pirukad alt ka krõbedad.




*Soola sööjad saavad lisada taignale 1 tl soola ning sisule 1/2 soola.

* Koostisosad on tervendavad, kaer aga on 0 toit, ei tee ei head ega halba.

* Võib ka teha ainult sisu 1 või sisu 2.

* Kõik maitseained on kuivatatud kujul.

* Huvitav info - kui seentele lisada sibulat, siis muutub segu magusama poolseks (ilma soolata).


#anto_bug_cleanse_level5_bonus #rasvavaba #soolavaba #medicalmediumlifestyle

No comments:

Post a Comment