Vok pannile
• 250g värskeid krõmpse šampinjone
• 3 keskmist sibulat
• Soola 2/3tl soovi korral
• vesi ca 1l hautamiseks
• 0,5 spl raf kookosõli soovi korral
Salat
• 4 pehmet, küpset kasvuhoone tomatit
• 8 keskmist krõmpsu lühikest kurki
• pirakas peotäis rukolat
• poole laimi mahl
• 1/2 tl soola
• vesi ca 150ml, et segu lihtsalt ringi käiks 👌
• 2 väikest peotäit india pähkleid
Viiluta seened, haki sibul, lisa kinoa, lisa sool, lisa vesi, keeda/hauta ca 30 min kuni kinoa väikesed valged rõngad välja tulevad.
Siis küpseta kuni vesi läinud, soovi korral lisa õli ja prae kergelt pruunikaks.
Kaste
Pese kurgid, tolatid. Võta ca 2-3l kauss
Koori, viiluta kurgid.
Lõika tomat kuubikuteks.
Pirakas peotäos suru kokku palliks ja lõika kääridega otse kaussi nii peeneks kui saad.
Lisa sool.
Lisa blenderisse india pähklid, laimi mahl, vesi nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik. Blenderda, kalla kaussi. Sega.
*Rukola annab erilise maitse veel juurde.
*Sool ei tasu kunagi kastmesse lisada ja blenderdada. Sool nüristab blenderi terasid.
No comments:
Post a Comment