Tomati-kurgi salat käis omal ajal hapukoorega ja viis keele alla.
Ajad on edasi liikunud, kes ei söö hapukoort, sest on allergia, tahab tervislikku joont hoida, eetilistel põhjustel ja/või on vegan.
Aga see pole mingi kaotus, asjale on lahendus ja väga maitsev ka
• 2 küpset tomatit
• 5 keskmist krõmpsu lühikest kurki
• Soola ca 1/4 tl
Kaste
• 1 peotäis rukolat
• 1 väike peotäis india pähkleid
• kurgi koored
• 1 lautennise palli suurune sibul
• 1/4 laimi mahl
• vett ca 100ml, et segu blenderis ringi käiks ja moodistuks kaste
Koori kurgid, koored blenderisse.
Viiluta kurgid peenikeseks, lisa 1l kaussi.
Viiluta tomatid kuubikuteks, eemalda varre osad.
Lisa sool.
Kaste⤵️
Pane blenderisse rukola, sibul, laimi mahl, kurgi koored, india pähklid, vesi ja blenderda kastmeks suurtel pööretel.
Kalla kaussi, sega ja naudi 😁👌👍💗
No comments:
Post a Comment