Retro tomati-kurgi salat uues kuues

 Tomati-kurgi salat käis omal ajal hapukoorega ja viis keele alla.

Ajad on edasi liikunud, kes ei söö hapukoort, sest on allergia, tahab tervislikku joont hoida, eetilistel põhjustel ja/või on vegan.

Aga see pole mingi kaotus, asjale on lahendus ja väga maitsev ka


• 2 küpset tomatit

• 5 keskmist krõmpsu lühikest kurki

• Soola ca 1/4 tl


Kaste

• 1 peotäis rukolat

• 1 väike peotäis india pähkleid

• kurgi koored

• 1 lautennise palli suurune sibul

• 1/4 laimi mahl

• vett ca 100ml, et segu blenderis ringi käiks ja moodistuks kaste



Koori kurgid, koored blenderisse.

Viiluta kurgid peenikeseks, lisa 1l kaussi.

Viiluta tomatid kuubikuteks, eemalda varre osad.

Lisa sool.


Kaste⤵️

Pane blenderisse rukola, sibul, laimi mahl, kurgi koored, india pähklid, vesi ja blenderda kastmeks suurtel pööretel.


Kalla kaussi, sega ja naudi 😁👌👍💗

No comments:

Post a Comment