Arbuusi sisekoorte roosa osa lõika ja blenderisse.
Lõika arbuusi jäägid väikesteks tükkideks.
Sobivad ka kõik muud osad , mida süüa ei soovi - kui arbuusaon liiga "svammine", liiga vedel, külmunud, sulanud, kuivad osad, ääretükid jne, peaasi et poleks pahaks läinud ja lõhn on hea.
Kõigist neist jääkidest saab ülihea mahla.
NIPP - blender hoia madalatel pööretel, et arbuusi seemned ei puruneks, siis maitse pole enam nii hea.
Vitamix max 1-3 peal.

Kurna läbi endale meelepärase kurnamiskoti.

Siinse koka lemmik on nailonist suur, tugev kott https://s.click.aliexpress.com/e/_ADJWP0, (22x30cm), ise saab korralikult desinfitseerida ning ka edaspidi desinfitseerida nõudepesumasinas. Sellest materjalist kurnamiskott on siiani avastatutest kõige kergemini puhastatav, hügieenilisem ja kuivab peale pesu kiirelt.
Ära katsetatud (pikalt) on ka linasest ja puuvillast kott, aga läbi riidest koti oli jube raske massi pigistada. Riidest kotti oli tüütu pesta ka, võttis kordi kauem aega ning kuivas ka ikka kordi kauem. Rõve hais tekkis ka kiiresti juurde.
Arbuusimahl on väga maitsev ka koosluses:
• 500-700ml arbuusimahla
+ 1/2 värskepress laimimahl.
No comments:
Post a Comment