Sisu:- 4 keskmist sibulat
- 500 g šampinjone
- 250 g brokolit
- 250 g lillkapsast
- 1,5 tl himaalaja soola
Hauta-prae soovi korral ilma rasvata alguses sibul-šampinjonid, sool, 20 min hiljem lisa brokoli-lillkapsas.
- Lasanje lehed, pool pakki (LINK) likku 95 kraadi (ca 15 min) või 80 kraadi (ca 40 min) külgepidi kõrvuti, siis ei kleepu omavahel kokku. Vahepeal liigutada lehti ka.
Kaste:
- 2 suuremat peotäit india pähkleid
- 350 g tomatikastet
- väikest peotäit datled või aprikoose või 2 spl kookossuhkrut
- 2 tl oregaanot
- 1 tl himaalja soola
- vesi või praadimisvedelik, et segu blenderis ringi käiks
Kaste:
- 2 suuremat peotäit india pähkleid
- 350 g tomatikastet
- väikest peotäit datled või aprikoose või 2 spl kookossuhkrut
- 2 tl oregaanot
- 1 tl himaalja soola
- vesi või praadimisvedelik, et segu blenderis ringi käiks
Lasanje ahjunõusse:
- kaste
- kiht lasanjelehti
- praetud segu
- pool lastet
- lasanje lehed
- praetud segu
- pool lastet
- lasanje lehed
- kastme jääk peale
Ülejäänud praadimise vedelikust saab ka 1 kausi lasanjesuppi
Nakuke jäta praetud segu järgi, pane kaussi
Kaste blenderist välja, jäägidele peale seente-sibula-lillkasa praadimisvedelik blenderisse
Blenderdada ühtlaseks.
Kalla kaussi peale, mõnus kooresupp.
Nipid
* Ahjunõu peab olema kaanega - kaas on väga oluline, et pealmine kiht ära ei kuivaks. Retseptis on 19 cm läbimõõduga klaasist ahjunõu.
* Ahjunõu põhja on vaja panna ca 1-2 supilusikatäis tomatikastet, aja laiali (see osa on väga oluline, sest kui tomatikastet ei pane, kleepuvad lasanje ribad anuma põhja kinni).
* Viimasetele lasanje lehtedele kanna ühtlaselt ülejäänud tomatikaste (see on väga oluline, et pealmine kiht ära ei kuivaks ahjus).- kaste
- kiht lasanjelehti
- praetud segu
- pool lastet
- lasanje lehed
- praetud segu
- pool lastet
- lasanje lehed
- kastme jääk peale
Ülevalt ja alt küpsetusprogramm 180 kraadi 30 minutit
Valmis
Ülejäänud praadimise vedelikust saab ka 1 kausi lasanjesuppi
Nakuke jäta praetud segu järgi, pane kaussi
Kaste blenderist välja, jäägidele peale seente-sibula-lillkasa praadimisvedelik blenderisse
Blenderdada ühtlaseks.
Kalla kaussi peale, mõnus kooresupp.
Nipid
* Ahjunõu peab olema kaanega - kaas on väga oluline, et pealmine kiht ära ei kuivaks. Retseptis on 19 cm läbimõõduga klaasist ahjunõu.
* Ahjunõu põhja on vaja panna ca 1-2 supilusikatäis tomatikastet, aja laiali (see osa on väga oluline, sest kui tomatikastet ei pane, kleepuvad lasanje ribad anuma põhja kinni).
No comments:
Post a Comment