Kerge toit. Aurutamine&Grill


Parim viis:
Grillitud suvikõrvitsad ja seened.
Aurutatud lillkapsad, brokolid ja türgi oad.

Grill.
• Tükelda 2 suvikõrvitsat ca 1½-2 cm ratasteks, pane ahjupannile ritta.
• 2 pakki (250g) väga värskeid šampinjone, viiluta neljaks, mahuta mitme kihiliselt ülejäänud ahjuplaadi alale (muutuvad grillides kõvasti väiksemaks).
Grill, II ahju vahe, 225°c, 12 min

Aurutamine.
Pane aututuspotti:
• 2 suuremat peotäit türgi ube (aurutud 12 min)
• 1 väiksem lillkapsas (aurutus ca 8 min)
• 1-2 väiksemat brokolit (aurutud 12 min)
Aurutuspoti sõela põhja saab panna silikoon aukudega katte, et metallidega oleks vähem kokkupuudet.

Taldrikuke serveerides tasub suvikõrvitsatele alla panna majapidamispaber, sest suvikõrvitsast eraldub palju vett, et taldrik ei ujuks. Üleliigne vesi imendub paberisse.


No comments:

Post a Comment