Pole ammu pannikaid söönud, sest pole ammu maitsenud enam. Sai proovitud ca aasta tagasi teha cassava jahuga, ning jäid väga nätsked, ei küpsenud läbi. Ei mingit elamust, aga kuniks...
Väga maitsev kooslus on siin 👌✅👍🥞
Pannkoogitainas:
• 1 klaas kikerhernejahu (ilma kuhjata 6 SPL)• 2 SPL kookossuhkrut
• 2 tl tapioci tärklist
• ½ tl sooda
• näpuotsatäis kaneeli
• näpuotsatäis vaniljet
• ¼ laimi mahl (ca ⅓ - ½ SPL)
• ca 200 - 220 ml vesi
Mikserda ühtlaseks massiks. Saab kuskil 5 suurt pannkooki.
Pannil küpsetada ilma rasvata kuni mõlemalt poolt on pruun. Näiteks suur pann 24 cm, eelkuumutatud korralikult, ülepanni pannkook, pliit 6 peal, kui 9 numbrit ca 1,5-2 min ühelt poolt ja 1,5-2 min teiselt poolt.
Pannkoogile annab mahlakust värske maasika toormoos või vahtrasiirup 👌😋
Kõige mõnusam süüa rebides suurelt pannikalt tüki, kasta moosi sisse ja amps 👏👍
No comments:
Post a Comment