Mõnus-maitsev mahl, kehale võrratu kingitus, maksale sulaselge kütus - mineraalsoolad + head suhkrud!
Kooslus läbi mahlapressi:
1) 5 magusat punast õuna (sobib suurepäraselt nii odav Poolakas kui Royal Gala) (oluline)
2) hapukamat jumet pakub juurde 1 Granny Smith roheline õun, lisada vaid soovi korral
3) 1 kurk (oluline)
4) 10kond rooskapsast, kui "üle" lisada läheb mahl kergelt kibedaks
5) 4 selleri vart
6) 50g spinatit (pool pakki)
7) soovi korral sobib oivaliselt juurde ka 2 lehte kalet (lehtkapsas)
Mahl tuleb imekena roheline koguseliselt ca 1 liiter.
1) 5 magusat punast õuna (sobib suurepäraselt nii odav Poolakas kui Royal Gala) (oluline)
2) hapukamat jumet pakub juurde 1 Granny Smith roheline õun, lisada vaid soovi korral
3) 1 kurk (oluline)
4) 10kond rooskapsast, kui "üle" lisada läheb mahl kergelt kibedaks
5) 4 selleri vart
6) 50g spinatit (pool pakki)
7) soovi korral sobib oivaliselt juurde ka 2 lehte kalet (lehtkapsas)
Mahl tuleb imekena roheline koguseliselt ca 1 liiter.
Kuidas mahlast mahlast maksimum võtta, et see ka imenduks - juua enne või peale rasvade/proteiinide tarbimist, sest näiteks loomsed rasvad/proteiinid püsivad kehas 3-6h, siga 12-16h, taimsed rasvad nagu nt avokaadod, pähklid, seemned, kookos 1-3h, siis hakkavad alles head suhkrud ja mineraalid imenduma! Enne ei pääse puuviljad (elujõulised suhkrud, mis toidavad maksa + teisi organeid, sh ka rahustavad) mõjule, kui keha on hõivatud rasvade väljutamisega.
No comments:
Post a Comment