Nori krõpsud

Abivahendid: blender ja kuivati




Toornori lehti (LINK) läheb 3 pakki ja mõned lehed peale.





Nori lehed läbi kasta kastmest ja kuivati restidele, kastet jätkub kõikidele nori lehtedele täpselt ning saab 9 resti. Ühele restile läheb ca 3,5 nori lehte.

Kaste

  • 2 klaasi fermenteeritud kapsajooki
  • 1 klaas vett
  • 1 klaas toor india pähkleid (LINK)
  • 3 cm porrut läbimõõduga 3 cm
  • 1 sidruni mahl
  • 1 spl linaseemne õli (LINK)

Komponendid blenderisse. Fermenteeritud kapsajoogi spetsiifilist maitset ei jää, lihtsalt meeldivalt maitsekas on.


Blenderdatud segu jaokaupa suurde supitaldrikusse ja kiirelt nori lehed kastmest läbi


Ja kuivati restidele, mingeid erilisi vahesid pole vaja jätta


Kuivatamine ca 5-6h.

Lõika kuivanud nori lehed endale sobilike suurusega tükkideks ning hoiusta õhukindlalt.



Pealt ja alt krõpsu vaade

No comments:

Post a Comment