Pole ammu pannikaid söönud, sest pole ammu maitsenud enam. Sai proovitud ca aasta tagasi teha cassava jahuga, ning jäid väga nätsked, ei küpsenud läbi. Ei mingit elamust, aga kuniks...
Väga maitsev kooslus on siin 👌✅👍🥞
Pannkoogitainas (ca 5 pannkooki):
• 1 klaas kikerhernejahu (ilma kuhjata 6 SPL või ½kl kikerhernejahu ja ½kl gv kaerajahu)• 2½ SPL kookossuhkrut
• 2 tl tapioci tärklist
• ½ tl sooda
• ½tl kaneeli
• ½tl vaniljet
• ¼ laimi mahl (ca ⅓ - ½ SPL) või ½ sidruni mahl
• ca 200 (sidrunimahla kasutades) - 220 ml (laimimahla kasutades) vesi
-2 kordne kogus mahub 1l kannu-
Mikserda ühtlaseks massiks. Saab kuskil 5 suurt pannkooki.
Pannil küpsetada ilma rasvata kuni mõlemalt poolt on pruun. Näiteks suur pann 24 cm, eelkuumutatud korralikult, ülepanni pannkook, pliit 6 peal, kui 9 numbrit ca 1,5-2 min ühelt poolt ja 1,5-2 min teiselt poolt.
Pannkoogile annab mahlakust värske maasika toormoos või vahtrasiirup 👌😋
Kõige mõnusam süüa rebides suurelt pannikalt tüki, kasta moosi sisse ja amps 👏👍
Maasika toormoos (pane blenderisse):
• 400g külmutatud maasikaid, lase täielikult ära sulada
• 5 SPL vahtrasiirupit
Blenderda kõige madalamal kiirusel ja saab hea tükilise moosi nagu vanasti 😚
Hea moos on ka kui sellele kogusele lisad apeotäis külmutatud vaarikaid, on ehe vaarikamoos, aga mitte liiga kange.
No comments:
Post a Comment