Vokitud suvikõrvitsad apelsini kastmes 👌

 



Neile, kes armastavad suvikõrvitsaid, siis veel juurde üks viis, kuidas neid hõrgutavaid vilju nautida 💚


Pane wok pannile:

• 4 keskmist krõmpsuvad helerohelist suvikõrvitsat (eemalda otsad, keskelt pooleks ja 1-1,5cm poolringid)


Blenderda ühtlaseks:

• 1 klaas värskepress apelsini mahla.

• 4 suurema poolset küüslaugu küünt.

• 8 pehmet datlit*.


Vala wok pannile ja küpseta ilma kaaneta vahepeal segades niikaua kuni vedelik on kadunud ja järel on vaid vähene siirup ning suvikõrvitsad.

Ilma kaaneta küpsetamine on oluline, et vedelik auruks ära sama aegselt kui suvikõrvitsad valmis saavad.


*Mida magusam on apelsini mahl, seda vähem on datleid vaja. 8 datlit on üsna hapule mahlale paras.


Maitse on väga intensiivne ja eriline 😘


Naudi! 😋


Suvikõrvits puhastab seedetrakti! Ttervendav toit.


#suvikõrvits #anto_bug_cleanse_level5_bonus #medicalmediumlifestyle #soolavaba #rasvavaba

No comments:

Post a Comment