Hea teraviljavaba lahendus, kui pizza isu kummitab 🤩
Pizza põhjad:
• 750g aurutatud kooritud kartuleid kaussi.
Pressi kahvliga ühtlaseks massiks.
Lisa juurde
• 1 tl sibula pulbrit https://iherb.co/ynMG6CD
• 1 tl küüslaugu pulbrit https://iherb.co/cFSYw4z
• 1 tl oregaanot https://iherb.co/c2fEjho
Sega ühtlaseks.
Pane "pätsid" plaadile, 2cm kõrgused, ca 8-10cm diameetriga.
II vahe, 200°c, ülevalt ja alt küpsetus, 30 min.
Pane pizza põhjadele (2 tl ühele) tomatipastat ja ülejäänud katted. Jaga sibul kõikide pizza põhjade vahel ära (sibulat pole kunagi liiga palju, kui soola ja õli ei kasuta 😂)
Ja paiguta ülejäänud katte materjal.
Tomatipasta:
• Pool kruusi tomatipastat
• 1 tl oregaanot
• 1/2 tl tüümiani https://iherb.co/zrv42jQ
• 1 tl vahtrasiirupit https://iherb.co/8gCKeq8
Sega.
Kate:
• 1 punane sibul, hakkida
• 1 paprika, viiluta
• 4-5 šampinjoni seent
• 1/3 suvikõrvitsat viiluta, lõika viilud 4ks.
III vahe, 200°c, ülevalt ja alt küpsetus, 30 min.
Lase jahtuda ning krõbedad pizzad on sööjate jaoks valmis.
Garneeringuks värske basiilik ja rukola 👌
Originaalretsept https://bit.ly/MM-Cleanse-Heal lk 424?
#anto_bug_cleanse_level5_bonus #teraviljababa #rasvavaba
No comments:
Post a Comment