Taevalik kartulipuder spinatikastmega 💛


Suur kogus kolmele, väiksem kogus kuni 5-le..

Pane aurutuspotti:
• 3 kg kartuleid, koori, viiluta, siis ca 2kg
• 2 sibulat, koori, viiluta
• 2 spl sibula graanuleid
• 20 keerutust musta pipart.
• 10 raputust sinepit
• 2 raputust Cajun'i (sisaldab chillit)

Aseta kõik auru potti (maitsesined kõige peal) ja auruta 30min.

Kalla pärast kõik 4l potti ja tambi pudruks!
Soovi korral lisa värske hakitud till ja sool.

Kaste
Spinatisupp
Pane blenderisse:
• 2 värskepress apelsini mahl (kui mahlakas apelsin, piisab 1 apelsinist, kuna Eestis valdavalt müügis veidi kuivemapoolsed apelsinid, siis 2)
• 250g kirsstomateid
• 1 vutimuna suurune sibul, koori, viiluta
• 1 suurem küüslauguküüs
• 2 vart sellerit
• ½pikka kurki

Blenderda ühtlaseks massiks. Maitseb parimalt ainult värskelt. Parim esmlt serveerida kartulipuder ning alles siis blenderdada kaste juurde.



Kui kastme materjali käepärast pole, sobib juurde ka hea salat:






No comments:

Post a Comment