Kus-kus seene-majoraami kastmega

Imeline toit, mõnus süüa

Koostis: 
Kus-kus soovitud kogus, keeta ülivähe, saab kiirelt valmis, maitsesta soolaga (soovi korral). 500g kus-kus ile ca 2 tl soola. NB! Cus-cus on põhimõtteliselt nisu manna e. ei ole gluteenivaba. (Toidab patogeene).

Hea neutraalne maitse, nagu hirsilik, aga mitte kübetki hirsi maitset, kuigi tekstuur mõnusalt teraline.

Kaste:
• 250 g šampinjone
• 4 cm läbimõõduga värske sibul, haki väga väikseks
• vesi praadimiseks
• pipar näpuotsatäis
• muskaat 1/16 tl
• sinep 1/16 tl
• ½ tl majoraam
• sool ½ tl

Prae valmis, kui valmis, kalla peale blenderdatud india pähkli koor.


Enne india pähklid likku 
• india pähkel, peotäis
• kalla leotusvesi ärs
• vesi 500ml, blenderda
• kalla seentele pannil
• korra keema tõusta ja valmis (kui ära pakseneb). 
• Saab 3x 200ml portsu 

No comments:

Post a Comment