Kartulid rohelise kastmega

Lihtne ja maitsev toit. Sai leiutatud peale hambaarsti juures käiku, kui igemed/hambad veel tundlikud, küll aga niivõrd maitsev, et ei tahaks ära unustada selle toidu maitset.

Kartulid
Sort Madera maitseb aurutatult nagu värske kartul.
Kartulid (koorega) aurutada aurutuspotis, mitte keeta. Saab parima tekstuuri ja maitse. Kui vesi läheb keema, siis 30 min.

Seslt edasi võib teha kartulipudruks või kui aurutatud kartulid jahtunud, siis praekartuliks.

Kartulipuder II
Või aurutada ilma kooreta kartulid pehmeks aurutusalusel (peal määre ½ sibula pulber, ¹/6 laimumahl, 2 keerutust pipart)


Praadida 24cm pannil 7 peal alguses kui pliit kuumeneb 4 min ja siis iga 2 min tagant pöörata kartuleid ümber, ei vaja ei rasva ega soola. Keraamilise kattega mitte nakkuv pann.

Kaste:
Blenderda ühtlaseks massiks
½ pikka kurki, pese viiluta
1 väike peotäis rukolat
1 sibula pealne (roheline sibul)
1 apelsini värskepress mahl

Kalla eraldi kaussi või toidule.

Naudi 100% tervendavat rooga.







No comments:

Post a Comment