Nagu me kõik märganud oleme, on Eestis müüdavad
Abivahendid: blender, kohviveski, 200 ml klaas, reguleeritav vorm (kui pole, siis sobib ka mõni ahjuanum, diameeter 18 cm)
Kõik on väga hea kvaliteediga Kakaovõi nööbid (LINK). Kakaovõi ei pea olema nööbikeste kujul, kuigi ei saa salata, et sellisel kujul on kõige lihtsam koguseid mõõta ja mugavam kasutada Lucuma pulber (LINK). iHerbis on ka odavavamaid, aga see oli ostu hetkel sooduspakkumises... Agaavi siirup (LINK) Sidruni eeterlik õli (LINK) |
Põhi:
- 0,5 klaasi rosinaid (70 g)
- 0,5 sidruni mahl
- 1 tass kreeka pähkleid (90 g)
- 0,5 tl e. 10 tilka sidruni eeterlikku õli (LINK)
Sisu:
- 1 1/4 klaasi india pähkleid
- 400 g ananassi jääke (roots ja hapud osad)
- 0,5 tl vaniljet
- 0,5 klaasi rosinaid (70 g)
- 0,5 sidruni mahl
- 1 tass kreeka pähkleid (90 g)
- 0,5 tl e. 10 tilka sidruni eeterlikku õli (LINK)
Sisu:
- 1 1/4 klaasi india pähkleid
- 400 g ananassi jääke (roots ja hapud osad)
- 0,5 tl vaniljet
- 1 tl Lucumat (LINK)
- 1 tl Macat (5 #00 kapslit)
- 0,5 sidruni mahl
- 1/3 klaasi agaavisiirupit (LINK)
- 2/3 klaasi sulanud kakaovõid (saab 1 klaas kakaovõi nööbikestest) (LINK)
- 1 tl Macat (5 #00 kapslit)
- 0,5 sidruni mahl
- 1/3 klaasi agaavisiirupit (LINK)
- 2/3 klaasi sulanud kakaovõid (saab 1 klaas kakaovõi nööbikestest) (LINK)
Põhi esimesena - pane kaussi rosinad, lisa sidruni mahl ja sidruni õli,
- purusta kombainis /kohviveskis /blenderis pähklid (pulse), et ei oleks päris pähklivõi, vaid sõmerate tükkidega.
- purusta kombainis /kohviveskis /blenderis pähklid (pulse), et ei oleks päris pähklivõi, vaid sõmerate tükkidega.
Lisa kaussi ka purustatud kreeka pähklid ja sega ühtlaseks massiks (väga lihtne, alati tuleb välja)
Vajuta mass vormi laiali (nii õhukeseks kui võimalik)
Ei jää kuiv, sest mahlane mass tuleb peale.
Sisu (väga lihtne, alati tuleb välja): lisa kõik komponendid blenderisse (lõika väiksemaks), välja arvatud KAKAOVÕI.
Et segu tuleks ühtlane on parim kasutada Vitamix blenderit. Kuna aga see blender on väga kallis, siis sama tehnoloogiaga, aga 10x odavama blenderi leiad siit (LINK)
KAKAOVÕI pane klaasi ja mingi kaas peale ning aseta anumasse sulama, kus on 70-80 kraadine kuum vesi. Sega vahepeal. Kakaovõi peab lisama segusse vedelal kujul, sest muidu ei jää segu ühtlane vaid tükiline!
Lisa vedel kakaovõi blenderisse ja blenderda ühtlaseks massiks. Ongi valmis!
Kalla segu vormi ja aseta külmkappi (mitte sügavkülma vaid tavalisse külma) üleööks või valmista hommiku poole ja serveeri õhtul
Kaunistuseks toorkaarob (LINK) ja kohviveskis hakitud pool porgandit, ilus ja värviline...
Veel ideid, kuidas
ananassi täielikult ära kasutada vaata siit (LINK)
Vajuta mass vormi laiali (nii õhukeseks kui võimalik)
Ei jää kuiv, sest mahlane mass tuleb peale.
Sisu (väga lihtne, alati tuleb välja): lisa kõik komponendid blenderisse (lõika väiksemaks), välja arvatud KAKAOVÕI.
Et segu tuleks ühtlane on parim kasutada Vitamix blenderit. Kuna aga see blender on väga kallis, siis sama tehnoloogiaga, aga 10x odavama blenderi leiad siit (LINK)
KAKAOVÕI pane klaasi ja mingi kaas peale ning aseta anumasse sulama, kus on 70-80 kraadine kuum vesi. Sega vahepeal. Kakaovõi peab lisama segusse vedelal kujul, sest muidu ei jää segu ühtlane vaid tükiline!
Lisa vedel kakaovõi blenderisse ja blenderda ühtlaseks massiks. Ongi valmis!
Kalla segu vormi ja aseta külmkappi (mitte sügavkülma vaid tavalisse külma) üleööks või valmista hommiku poole ja serveeri õhtul
Kaunistuseks toorkaarob (LINK) ja kohviveskis hakitud pool porgandit, ilus ja värviline...
Veel ideid, kuidas
No comments:
Post a Comment